Σε μία περίοδο που η δισκογραφία καταρρέει υπάρχουν ακόμα καλλιτέχνες που με περισσό μεράκι, αγάπη και πίστη για την Τέχνη «μαγειρεύουν» δίσκους. Ο Δημήτρης Ζερβουδάκης εδώ δύο χρόνια τακτοποιεί μνήμες, ανακατεύει ήχους, αφουγκράζεται νοήματα, ζωγραφίζει συναισθήματα και χαϊδεύει αισθήσεις, ετοιμάζοντας ένα έργο που πλέον έχει μπει στην τελική ευθεία. Μαζί του συνοδοιπόροι, η Σοφία Γεωργαντζή και μία ομάδα μουσικών οι οποίοι με έντεχνο τρόπο βάζουν τις δικές τους πινελιές.

Ο πίνακας συμπληρώνεται με μία κομβική συμμετοχή για το δίσκο, η οποία θα συζητηθεί. Ο Χάρης Κατσιμίχας ολοκλήρωσε τις ηχογραφήσεις που συγκλονίζουν για τις αλήθειες τους. Ένας καλλιτέχνης ζωντανή ιστορία για το ελληνικό τραγούδι, με σεμνότητα και αγάπη προσέγγισε τις λέξεις και τις μελωδίες δίνοντας άλλη διάσταση και ξεκλειδώνοντάς τες.

Η παρουσία του Χάρη Κατσιμίχα στο νέο έργο του Δημήτρη Ζερβουδάκη είναι το συστατικό που θα ξαφνιάσει. «Κουμπώνει» στα τραγούδια του Θεσσαλονικιού τραγουδοποιού , τα οποία γίνονται βίωμά του, εκφράζοντας εντέλει τα βιώματα όλων μας, ξεδιψώντας μας, όπως το νερό.

Εν αναμονή της κυκλοφορίας του.