Μετά τις 2 εκπληκτικές εμφανίσεις του στο Club του ΣτΝ στα μέσα του Δεκέμβρη με την παρουσίαση του Θρυλικού «Grace» του Jeff Buckley και τις «Μέρες Αδέσποτες» των Συνήθων Υπόπτων ο Χρήστος Θηβαίος επιστρέφει στη κεντρική σκηνή αυτή τη φορά για να μας θυμίσει όλα τα υπέροχα τραγούδια του. Οι παραστάσεις στο πλευρό του Θάνου Μικρούτσικου πέρασαν και πλέον ο αγαπημένος καλλιτέχνης ανεβαίνει μόνος του στην σκηνή για να μας παρουσιάσει τις προσωπικές του δουλείες αλλά και αυτές με τις οποίες μας συστήθηκε μέσα απο τους Συνήθεις Υπόπτους.

Με ιδιαίτερη έμφαση στα δύο πρώτους δίσκους με τους  τις Μέρες Αδέσποτες και το Είμαι Αυτό Που Κυνηγάω, και δίπλα στα πασίγνωστα τραγούδια του, θα παρουσιάσει και μερικά από τα πιο προσωπικά, που ακούγονται σπάνια στις συναυλίες. Δεν θα λείψουν και αναφορές σε αγαπημένους έλληνες και ξένους δημιουργούς.

Περιμένουμε με μεγάλη ανυπομονησία λοιπόν την έναρξη των εμφανίσεων του στις αρχές του Φλεβάρη για να δούμε και να απολαύσουμε ένα άνθρωπο που με την παρουσία του πάνω στη σκηνή μας και την εκφραστικότητά του μας παρασέρνει στα δικά του μακρινά ταξίδια.

Μαζί του πέντε εξαιρετικοί μουσικοί, ο Μάξιμος Δράκος στο πιάνο, ο Καλλίστρατος Δρακόπουλος στα τύμπανα, ο Μιχάλης Ευδαίμων στο μπάσο, ο Γιάννης «JAM» Αναστασάκης στην ηλεκτρική κιθάρα και στα πετάλια, και επικεφαλής η Βάσω Δημητρίου σε ενορχηστρώσεις και ηλεκτρική κιθάρα. Μαζί τους και η εξαιρετική νεαρή ερμηνεύτρια Άννα Λινάρδου.

Με ειδικά προσαρμοσμένες τιμές:
Είσοδος στο μπαρ: 13€ με μπύρα – κρασί
Φιάλη: 115€ στα 4ατ. κομπλέ
Κρασί μπουκάλι: 60€ στα 2ατ. κομπλέ
Ώρα προσέλευσης: 22.30 – Σταυρός του Νότου Κεντρική Σκηνή – τηλ. κρατήσεων: 2109226975

6 ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ

3,4,10,11,17,18/02/2012