Μια εξαιρετική βραδιά είχαν την ευκαιρία να ζήσουν όσοι παρευρέθηκαν στο κατάμεστο Ηρώδειο την 1η Οκτωβρίου. Η μαγική βραδιά συγκίνησε το αθηναϊκό κοινό, που μέχρι το τέλος της παράστασης χειροκροτούσε ακατάπαυστα.

Όλες οι πνευματικές μας δυνάμεις ενεργοποιήθηκαν από τους ανάλαφρους και τολμηρούς, ρυθμούς του Χατζιδάκι που ο Διονύσης Σαββόπουλος ζωντάνεψε με ιδιαίτερο τρόπο. Το πρόγραμμα περιελάμβανε 27 τραγούδια του Μάνου Χατζιδάκι, επιλεγμένα και τραγουδισμένα απ’ τον Διονύση Σαββόπουλο.

Στη συναυλία συμμετέχει η ορχήστρα νυκτών εγχόρδων Δήμου Πατρέων και η Νεανική και παιδική χορωδία της πολυφωνικής Πατρών. Διευθύνει η μαέστρος Φαίδρα Γιαννέλου.

Μαζί με τον Διονύση Σαββόπουλο στη σκηνή θα είναι και οι σολίστ: Τάκης Φαραζής, Γιώτης Κιουρτσόγλου, Γιάννης Αναστασάκης, Καλλίστρατος Δρακόπουλος, Θύμιος Παπαδόπουλος & η Βάσω Δημητρίου, η οποία έχει κάνει και τις ενορχηστρώσεις, ενώ τραγουδούν μαζί του οι Δημήτρης Δημητρακόπουλος, Φρόσω Στυλιανού, Μιρέλλα Πάχου, Εύη Μάζη, Λαμπρινή Καρακώστα, Κατερίνα Μακαβού και ο Βασίλης Χατζηνικολάου

Πληροφορίες: Σάββατο 6 Οκτωβρίου, στις 9 μ.μ., εισιτήρια 10, 20, 30, 45, 60 και 75€.