ΦΟΙΒΟΣ ΔΕΛΗΒΟΡΙΑΣ

ΤΡΙΤΗ 6 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2022 – ΤΕΧΝΟΠΟΛΗ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ

ΘΡΙΑΜΒΕΥΤΙΚΗ Η ΠΡΩΤΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΑΝΙΜΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!

Θριαμβευτική ήταν η πρώτη παρουσίαση του ΑΝΙΜΕ, του νέου δίσκου και της ομότιτλης παράστασης του Φοίβου Δεληβοριά στην Αθήνα!

Περισσότεροι από 5.000 κόσμου συγκεντρώθηκαν την Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, σε μία πολυαναμενόμενη, sold out συναυλία, όπου ο Φοίβος Δεληβοριάς παρουσίασε για πρώτη φορά στο αθηναϊκό κοινό τα νέα του τραγούδια, αλλά και μία μουσική σύνοψη της έως τώρα πορείας του.

Έχοντας μαζί του την εκπληκτική ομάδα των μουσικών του, τον Σωτήρη Ντούβα, τον Κωστή Χριστοδούλου, τον Κώστα Παντέλη και τον Yoel Soto, δύο σπουδαίους σολίστ και δημιουργούς μουσικής,  τον Φώτη Σιώτα και τον Θοδωρή Ρέλλο, την αιθέρια Νεφέλη Φασούλη στην ερμηνεία αλλά και τους παραγωγούς των δίσκων του της τελευταίας δεκαετίας, τον Βασίλη Ντοκάκη, τον Χρήστο Λαϊνά και τον Γιάννη Πετρόλια σε ενεργό ρόλο στη σκηνή,  ο Φοίβος Δεληβοριάς χάρισε στο κοινό του μία συναρπαστική συναυλιακή εμπειρία.

Ακούστηκαν όλα τα τραγούδια του ΑΝΙΜΕ – που κυκλοφόρησε πριν λίγους μήνες, έχει ήδη λάβει ασυνήθιστα ενθουσιώδεις κριτικές και θεωρείται ένας από τους καλύτερους δίσκους του τραγουδοποιού – καθώς και ολοκαίνουργιες εκδοχές τραγουδιών του Φοίβου από όλη του τη δισκογραφία.

Το βράδυ της Τρίτης, οι φίλοι του Φοίβου από όλα τα χρόνια της παρουσίας του στην ελληνική τραγουδοποιία  και μαζί οι νεότερες γενιές, οι συνεργάτες του, σημαντικοί ομότεχνοί του αλλά και καλλιτέχνες από όλους τους χώρους, συντονίστηκαν και βρέθηκαν όλοι μαζί, σε μία συναυλία-γιορτή για το ΑΝΙΜΕ.

Μία άκρως επιτυχημένη πρώτη αθηναϊκή παρουσίαση μίας σπουδαίας παράστασης, αντάξιας ενός σπουδαίου δίσκου, σε μία συνάντηση γεμάτη παλμό και συγκίνηση, που ανοίγει το δρόμο για τις παραστάσεις που έρχονται!

ΜOYΣΙΚΟΙ:

Κωστής Χριστοδούλου – Πλήκτρα
Σωτήρης Ντούβας – Τύμπανα
Yoel Soto– Μπάσο
Κώστας Παντέλης – Κιθάρες

Φώτης Σιώτας – Βιολί – Λούπες
Θοδωρής Ρέλλος – Σαξόφωνο
Βασίλης Ντοκάκης – Μπάσο, κιθάρες, synth
Χρήστος Λαϊνάς– Κιθάρες, synth

Νεφέλη Φασούλη– Τραγούδι

Γιάννης Πετρόλιας – Ηχοληψία;
Παναγιώτης Τσεβρένης – Σκηνική επιμέλεια – Φωτισμοί
Γιώργος Παπαδάκης – Artwork αφίσας
Κωνσταντίνος Γεωργαντάς – Προσαρμογές αφίσας
Δημήτρης Μακρής – Φωτογραφίες – Video