μπουσΟ Γιώργος Τσιριγώτης και ο Πάνος Μπούσαλης

στο Ρυθμό Stage

Παρασκευή 6 Ιουνίου

 Ο Γιώργος Τσιριγώτης και ο Πάνος Μπούσαλης συναντιούνται για πρώτη φορά στην μουσική σκηνή Ρυθμός Stage την Παρασκευή 6 Ιουνίου. Ένα ιδιαίτερο πάντρεμα ήχων που θα διατρέξει τον δρόμο της καλής ελληνικής μουσικής, με όμορφα παραστρατήματα στα “σοκάκια της Μεσογείου” μαζί με τραγούδια από την προσωπική τους δισκογραφία.

Ο Γιώργος Τσιριγώτης θα μας παρουσιάσει την πρώτη του δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Ο άνεμος», με συνθέσεις των Ανδρέα Κατσιγιάννη και Νίκου Πιτλόγλου σε στίχους των Alice Tori, Ουρανία Δούμου και Γιάννη Γιαβάρα. Πρόκειται για ένα cd single με τέσσερα τραγούδια που το καθένα από αυτά έχει διαφορετικό ύφος και στην δομή αλλά και στην ενορχήστρωση.

Ο Πάνος Μπούσαλης από τη μεριά του θα μας παρουσιάσει τραγούδια από την προσωπική του δισκογραφία (από τον πρώτο του δίσκο Γκέμμα και από την υπό έκδοση δεύτερη δισκογραφική του δουλειά).

Ρυθμός Stage
Παρασκευή 6 Ιουνίου
Μαρίνου Αντύπα 38, Ηλιούπολη
Τηλέφωνο: 210 9750060
www.rythmosstage.gr
Ώρα έναρξης: 22.00
Είσοδος: 12€ (με μπύρα ή κρασί)

Δηλώστε συμμετοχή και μπείτε στην κλήρωση για 2 διπλές προσκλήσεις για την Παρασκευή 6 Ιουνίου. Στείλτε μας email με θεμα ΡΥΘΜΟΣ στο mousikesebeeries@gmail.com. Οι νικητές θα ανακοινωθούν την ΠΕΜΠΤΗ 5/6  στις 20:00