Για το μεγαλύτερο λάθος της 30χρονης καριέρας του μίλησε ο ντράμερ των Metallica, Lars Ulrich στο περιοδικό Newsweek. Συμφωνα με όσα αποκάλυψε, αυτό ήταν, η απόρριψη της πρόστασης που του είχε κάνει ο Quentin Tarantino, να γράψει το soundtrack για την ταινία ‘Kill Bill: Vol. 1’.

«Διαβάζοντας το σενάριο, σελίδα προς σελίδα, είχα καταλάβει πως τα περισσότερα που έλεγε ήταν σε μια γλώσσα, εκτός της δικής μου κατανόησης. Δεν είχα συναντήσει ποτέ μου ένα τέτοιο αφήγημα, με έναν πολύ ξένο πολιτισμό αποτελούμενο από πολεμικές τέχνες και ασιατικούς μύθους. Απλά δεν μπορούσα να επικεντρώσω το παχύ δανέζικο κεφάλι μου, γύρω από αυτό. Μου αρέσουν πολύ οι ταινίες του, τον αγαπάω σαν άνθρωπο, αλλά στο τέλος των 180 σελίδων, ήμουν πολύ σαστισμένος και αισθάνθηκα πολύ ξενέρωτος που τελικά δεν το ανέλαβα. Δεν ήμουν σε θέση να εκτιμήσω αυτό το μεγαλείο. Σκεφτόμουν συνέχεια καν’το, κάντο , αλλά ήμουν σε σύγχηση. Βιώσα την σπάνια ανικανότητα να τραβήξω την σκανδάλη.
Μέσα στις επόμενες εβδομάδες, το όλο θέμα είχα αρχίσει να ξεθυμαίνει μέσα μου, καθώς συνέχιζα να μην εμπιστεύομαι το ένστικτο μου. Στο τέλος δεν του απάντησα ποτέ. Πιθανότατα αυτό, είναι και το μεγαλύτερο λάθος, στο δημιουργικό κομμάτι της καριέρας μου. Φυσικά το ‘Kill Bill’ κατέληξε να είναι ένα από τα κορυφαία έργα, όπως και οι επόμενες ταινίες του (Tarantino), που ακολούθησαν και που όλες αποτελούν ένα σημαντικό μέρος της ζωής μου μέσα στη δεκαετία του 2000».

Να ήταν μόνο αυτό ρε Lars.. Η λέξη Napster, σου λέει κάτι;

2 ΣΧΟΛΙΑ