Συνεχίζει ακάθεκτος. Ο κόσμος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του απο την πρεμιέρα κιόλας εκεί που εκτός απο τον ΣτΝ πήγαν να γκρεμιστούν και τα διπλανά μαγαζιά. Εκεί που ο κόσμος για να μπεί μέσα άλλο λίγο και θα έφτανε στην Καλλιρόης. Έτσι λοιπόν εκτός απο τις Δευτέρες πλέον και οι Τρίτες αποκτούν άρωμα απο Σωκράτη. Μέχρι και την Μ.Εβδομάδα οι εκπληκτικές βραδιές του Σωκράτη συνεχίζονται στην κεντρική σκηνή του Σταυρού Του Νότου.

Τέσσερα χρόνια μετά, ο Σωκράτης Μάλαμας επιστρέφει στο Σταυρό του Νότου με ανανεωμένο σχήμα και νέο πρόγραμμα, με στόχο να γίνουμε όλοι μία παρέα. Όπως τότε έτσι και τώρα, θα βρίσκεται Δευτέρες στην Κεντρική Σκηνή του Σταυρού του Νότου από Δευτέρα 16 Ιανουαρίου.
Με τον Γιάννη Παπατριανταφύλλου στο κοντραμπάσο, τον Φώτη Σιώτα στο βιολί και την βιόλα, τον Κυριάκο Ταπάκη στο μπουζούκι και στο λαούτο, θα παρουσιάσει ένα καθαρά ακουστικό πρόγραμμα αυτήν την φορά, με νέες ενορχηστρώσεις. Οι επιλογές ποικίλουν, η ανάγκη του Σωκράτη αυτήν την φορά ήταν να παίξει και καινούρια κομμάτια, δίπλα σε όσα έχουν κερδίσει επάξια την αγάπη του κοινού του. Ο Σωκράτης ανακάτεψε δημιουργικά τα τραγούδια του και αυτά που αγαπάει ο ίδιος και το αποτέλεσμα είναι να παρουσιάζει ένα πρόγραμμα διαφορετικό και ευφάνταστο.
Ανάμεσα σε άλλα θα ακούσουμε για πρώτη φορά όλα τα κομμάτια από το πρόσφατο άλμπουμ του, το “Πέρασμα” σε στίχους Άλκη Αλκαίου. Παράλληλα, ο Σωκράτης Μάλαμας θα παρουσιάσει και ορισμένα αξέχαστα τραγούδια από το σύνολο της ελληνικής δισκογραφίας, στιγμές που ξεχωρίζει και θα τις μοιραστεί με το κοινό του. Πάντα ερμηνευμένα με το προσωπικό του ύφος, θα ξανασυστήσει τραγούδια που όλοι αγαπάμε και όλοι σιγοτραγουδάμε.

Μαζί του:
Μαρίνα Δακανάλη: τραγούδι
Γιάννης Παπατριανταφύλλου: κοντραμπάσο
Φώτης Σιώτας: βιολί, βιόλα
Κυριάκος Ταπάκης: λαούτο, μπουζούκι
Ηχοληψία: Βαγγέλης Λάππας
Φωτισμοί: Χρήστος Λαζαρίδης
Επιμέλεια σκηνής: Δημήτρης Κατέβας

Σταυρός του Νότου Κεντρική Σκηνή – τηλ. κρατήσεων: 210 9226975 – Ώρα προσέλευσης: 21.30
Είσοδος: 15€ με ποτό
2ο ποτό: 8€ ή 6€ για μπύρα-κρασί
Φιάλη (ουίσκι, βότκα, κλπ) ανά 4 ατ.: 130€ (κομπλέ),
Μπουκάλι κρασί ανα 2 ατ.: 65€ (κομπλέ)

Συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας στην αρχική σελίδα με το ονοματεπωνυμό σας και μπείτε στην κλήρωση για 2 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση την ΤΡΙΤΗ 03/04/2012.

Οι νικητές ενημερώνονται μέσω mail.