Παρασκευή 22 & Σάββατο 23 Ιουνίου  2018 ο Sting θα εμφανιστεί στο Ωδείο του Ηρώδου του Αττικού σε δυο εμφανίσεις που θα γραφτούν στην ιστορία! Στον μοναδικής ομορφιάς και ακουστικής χώρο του Ηρωδείου ο παγκοσμίου φήμης καλλιτέχνης θα προσφέρει στο ελληνικό κοινό δυο βραδιές που όσοι τυχεροί παρευρεθούν θα θυμούνται για καιρό!

 

Συνθέτης, τραγουδιστής-στιχουργός, ηθοποιός, συγγραφέας και ακτιβιστής, οSting γεννήθηκε στο Newcastleτης Αγγλίας, πριν μετακομίσει στο Λονδίνο το 1977 και δημιουργήσει τους The Police με τους Stewart Copeland και Andy Summers. Η μπάντα κυκλοφόρησε πέντε στούντιο άλμπουμς, κέρδισε έξι βραβεία Grammy και δύο βραβείαBrits και συμπεριλήφθηκε στο The Rock and Roll Hall of Fame το 2003.

 

Όντας ένας από τους πιο ιδιαίτερους σόλο καλλιτέχνες, οSting έχει κερδίσει επιπλέον 10 βραβεία Grammy, δύο Brits, έναGolden Globe, ένα Emmy, τέσσερις υποψηφιότητες για Oscar(συμπεριλαμβανομένης και της υποψηφιότητας του 2017 για το “The Empty Chair” από το JIM:THE JAMES FOLEY STORY), μια υποψηφιότητα TONY, το βραβείοCentury Award του Billboard Magazines και το βραβείο Person of the Year του MusiCares το 2004. Μέλος του Songwriters Hall of Fame, έχει κερδίσει τα βραβείαKennedy Center Honors, The American Music Award of Meritκαι πιο πρόσφατα, το The Polar Music Prize.

 

Το τελευταίο του άλμπουμ, 57th & 9th, κυκλοφόρησε το Νοέμβριο του 2016, το οποίο ακολούθησε κι η αναγνωρισμένη από τους κριτικούς περιοδεία 57th & 9thWorld Tour, η οποία πρόσφατα έληξε και αποτελούνταν από 115 συναυλίες στη Βόρεια Αμερική, Ασία, Λατινική Αμερική και Ευρώπη. Αφού χαρακτηρίστηκε ως “ένα σόου μοναδικής εμπειρίας” ( από The Vancouver Globe & Mail), το Sting: Live At The Olympia Paris είναι τώρα διαθέσιμο σε DVD και αποτυπώνει τη ροκ περιοδεία του μουσικού, στο γνωστό συναυλιακό χώρο τον Απρίλιο του 2017.

 

Κατά τη διάρκεια της ένδοξης καριέρας του, ο Sting έχει πουλήσει κοντά στα 100 εκατομμύρια άλμπουμ από τη συνολική δουλειά του με τους The Police, αλλά και ως σόλο καλλιτέχνης.

 

Έχει εμφανιστεί σε πάνω από 15 ταινίες, διήυθυνε  την παραγωγή του αναγνωρισμένου A Guide to Recognizing Your Saints και το 1989 έπαιξε στο The Threepenny Opera του Broadway.  Το πιο πρόσφατο θεατρικό του πρότζεκτ ήταν το υποψήφιο για TONYμιούζικαλ The Last Ship,εμπνευσμένο από τις αναμνήσεις του από τη κοινότητα των κατασκευαστών καραβιών στοWallsend της βορειοανατολικής Αγγλίας, όπου και μεγάλωσε. Το σόου, σε μουσική και στίχους από τον ίδιο, ανέβηκε στο Broadwayτη σεζόν 2014/15 και την επόμενη χρονιά «βγήκε» σε περιοδεία σε όλη την Αγγλία.

 

Η υποστήριξη του Sting για τις οργανώσεις υπέρ των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, όπως το Rainforest Fund, τη Διεθνή Αμνστία και το Live Aidκαθρεφτίζει την τέχνη του στην παγκόσμια έκτασή της. Μαζί με τη σύζυγό του, Trudie Styler, ο Stingίδρυσε το Rainforest Fund το 1989, ώστε να προστατεύσει τα τροπικά δάση και τους ιθαγενείς που ζουν σ’αυτά. Μαζί έχουν οργανώσει 18 φιλανθρωπικές συναυλίες, ώστε να μαζέψουν χρήματα και να ευαισθητοποιήσουν τον κόσμο για  τους πόρους του πλανήτη που βρίσκονται σε κίνδυνο. Από την απαρχή του, το Rainforest Fundέχει επεκταθεί σε ένα δίκτυο από συνδεδεμένες οργανώσεις οι οποίες δουλεύουν σε πάνω από 20 χώρες και πάνω από τρεις ηπείρους.

Έναρξη προπώλησης για τις συναυλίες του Sting στο Ηρώδειο

 

Την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2018 στις 10:30 θα ξεκινήσει η προπώληση για τις δύο συναυλίες του Sting στο Ωδείο του Ηρώδου του Αττικού!

 

*Την Πέμπτη 25 Ιανουαρίου στις 10:00 και για 24ωρες θα ξεκινήσει η ηλεκτρονική προπώληση ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για τα μέλη του επίσημου fan club του Sting (www.sting.com).

 

Ακολουθούν όλες οι σχετικές πληροφορίες σχετικά με την προπώληση.

 

O Sting θα εμφανιστεί κάτω από την Ακρόπολη στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου.

Παρασκευή 22 Ιουνίου 2018

Σάββατο 23 Ιουνίου 2018

2 βραδιές γεμάτες μουσική, 2 βραδιές που θα θυμόμαστε για καιρό

Τιμές εισιτηρίων:

 

*Άνω Διάζωμα: 60€

*Περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων, μετά την εξάντλησή τους,

η τιμή θα διαμορφωθεί στα 66€.

Κάτω Διάζωμα – Β’ Ζώνη: 84€

Κάτω Διάζωμα – Α’ Ζώνη: 100€

Κάτω Διάζωμα – Διακεκριμένη Ζώνη: 142€

Θα διατεθεί περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων στο Άνω Διάζωμα για:

Ανέργους (με την επίδειξη κάρτας): 25€

Φοιτητές (με την επίδειξη ακαδημαϊκής ταυτότητας): 45€

Για τα ΑΜΕΑ θα υπάρξει ειδικά διαμορφωμένος χώρος στο Kάτω Διάζωμα (ΤΜΗΜΑ Α-ΣΕΙΡΕΣ 1&2) :25€

Περισσότερες πληροφορίες για την προπώληση των εισιτηρίων θα ανακοινωθούν σύντομα

www.sting.com ||www.didimusic.gr