Ακόμα ένα ξέφρενο πάρτι από τους αγαπημένους μας Locomondo. Για την ακρίβεια δύο sold out βραδιές, στο Faliro Summer Theater. Παρασκευή 1 & Σάββατο 2 Οκτωβρίου οι Locomondo γεμίσανε από άκρη σε άκρη το υπαίθριο θέατρο στο Φάληρο (φυσικά με τις απαιτούμενες αποστάσεις) και μας θύμισαν, πως το καλοκαίρι στην Ελλάδα δεν τελειώνει εύκολα.

Τι κι αν είχε 17 βαθμούς, τι κι αν ήμασταν δίπλα στη θάλασσα, τι κι αν ήμασταν καθισμένοι σε καρέκλες, κρύο στην Ελλάδα δεν κάνει και ούτε έκανε και ποτέ. Λίγο συγκρατημένα, λόγο προσεχτικά, βρήκαμε το χώρο να ξεφύγουμε λίγο, να ξεχαστούμε και να γράψουμε στο ημερολόγιο μας, ακόμα μία τρελή βραδιά, πλάι σε αυτή την παρέα που μας διασκεδάζει εδώ και κοντά 2 δεκαετίας.

Το έχω ξαναπεί και το έχω ξαναγράψει. Οι Locomondo είναι μία από τις πιο επιτυχημένες μπάντες των τελευταίων ετών στη χώρα μας, με μια σταθερή, ποιοτική πορεία και για αυτό βλέπεις από παιδάκια πέντε ετών στις συναυλίες τους ως ανθρώπους μεγάλες ηλικίας, να ζούνε πραγματικά όμορφες στιγμές στα live τους

Αυτά τα λίγα. Ταπεινά, σταθερά και όμορφα. Σαν τους Locomondo. Μόνο έτσι πας ψηλά, σηκώνεις τα χέρια και τραγουδάς δυνατά.

Υπάρχουν χέρια που φυτεύουν ένα δέντρο
και άλλα χέρια που του βάζουνε φωτιά
υπάρχουν χέρια που σαν πέσεις σε σηκώνουνε ξανά
σίγουρα θα ‘χεις συναντήσει δύο χέρια σαν κι αυτά…

Όταν τους ξαναπετύχεις σε live, απλά ακολούθησε τους και πάρε λίγο από την ενέργεια και τη θετική αύρα που προσφέρουν απλόχερα!

❤️🧡💚

Locomondo.gr

Κείμενο – Φωτογραφίες : Θάνος Τεγόπουλος

Βίντεο : mousikes ebeeries YouTube channel