ΠΡΕΜΙΕΡΑ : ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2011

Έπειτα απο ένα μεγάλο καλοκαίρι και μία τεράστια περιοδία σε όλη την Έλλαδα, ο Βασίλης ετοιμάζει τα σχέδια του για τον χειμώνα που έρχεται.

Τον φετεινό χειμώνα λοιπόν θα εμφανίζεται στο ”Club 22”.

Δεν θα είναι μόνος του.Μαζί του ο αγαπημένος λαουτιέρης απο την Κρήτη Μιχάλης Τζουγανάκης και τα Κίτρινα Ποδήλατα.

Εκεί θα μας παρουσιάσει και την νέα του δισκογραφική δουλειά που ετοιμάζει σε στίχους του Οδυσσέα Ιωάννου . Ο Βασίλης πάντα πρωτοπορειάκος και πάντα κοντά στους νέους προσπαθεί να ανταλλάξει τις εμπειρίες του και να τους ανοίξει νέους ορίζοντες.

Έτσι λοιπόν σε αυτόν τον νέο “δίσκο” που θα περιέχει 10 νέα τραγούδια τα οποία φέρουν την σφραγίδα του αγαπημένου μας Οδυσσέα Ιωάννου και στα 3 έχει γράψει την μουσική ο Βασίλης.

Τις μουσικές στα υπόλοιπα καλούνται να υπογράψουν νέοι δημιουργοί, επαγγελματίες ή μη, ανεξάρτητα από το αν έχουν κυκλοφορήσει η όχι κάποια δισκογραφική δουλειά. Μια πολύ πρωτότυπη κίνηση που αποτελεί μια πρωτοβουλία των μελών του επίσημου site του Παπακωσταντίνου, οποίος μετά από προτροπή και συζητήσεις φίλων αποφάσισε να δώσει ένα βήμα σε νέους δημιουργούς. Ο Οδυσσέας Ιωάννου και ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου θα παρουσιάσουν τα επτά κομμάτια τα οποία θα δοθούν στο κοινό, ώστε να μελοποιηθούν. Ο κάθε συμμετέχων έχει δικαίωμα να μελοποιήσει ένα έως το πολύ τέσσερα κομμάτια.

Για τα τραγούδια και για περισσότερες πληροφορίες στο επίσημο στέκι των φίλων του Βασίλη : http://www.vasilisp.com/

”Του άστεγου του νου μου η πατρίδα είσαι εσύ”

 

ΒΑΣΙΛΗ ΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ Σ’ΑΚΟΥΜΕ.