Η συνάντηση της Χρονιάς στο Γκέτο 22 !!

Εκεί που το ροκ γίνεται ρίζα του πολιτισμού ..και η παράδοση μπορεί να ροκάρει …καταργώντας κάθε μορφής Γκέτο …Εκεί οι χρονοδείκτες σημάνουν τον συναγερμό στις « 11/11/11 » και όλα δείχνουν πως ήρθε η ώρα να ξεκινήσουμε το δικό μας μουσικό αγώνα με τους καλύτερους πρωταγωνιστές …

Βασίλης Παπακωνσταντίνου ..στο άκουσμα του τα λόγια είναι περιττά …πάντα μοναδικός & αυθεντικός …

Μιχάλης Τζουγανάκης ..εκεί που το πάθος συναντά τη δύναμη και τη δεξιοτεχνία ξεκινά η ιδιαιτερότητα του τραγουδιστή και σολίστα του λαούτου…

Κίτρινα Ποδήλατα ..το πολυαγαπημένο νεανικό ροκ συγκρότημα γεμάτο ζωντάνια και εκρηκτικότητα…

Τάνια Κικίδη …ένταση και πάθος συνώνυμα του ονόματος της…

Και φυσικά …η τρέλα για την πρόκληση και τη διαφορετικότητα είναι τα στοιχεία που συνθέτουν το πιο ανατρεπτικό πρόγραμμα της χρονιάς !!!
Για ακόμα μια φορά ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου ξεπερνά τα συνηθισμένα δημιουργώντας ένα μουσικό σταυροδρόμι χωρίς φανάρια …και σηματοδότες ..παρά μόνο έναν ..Γκέτο 22!!

Εκεί θα μας παρουσιάσει και την νέα του δισκογραφική δουλειά που ετοιμάζει σε στίχους του Οδυσσέα Ιωάννου . Ο Βασίλης πάντα πρωτοποριακός και πάντα κοντά στους νέους προσπαθεί να ανταλλάξει τις εμπειρίες του και να τους ανοίξει νέους ορίζοντες.

Έτσι λοιπόν σε αυτόν τον νέο «δίσκο» που θα περιέχει 10 νέα τραγούδια τα οποία φέρουν την σφραγίδα του αγαπημένου μας Οδυσσέα Ιωάννου και στα 3 έχει γράψει την μουσική ο Βασίλης.

Τις μουσικές στα υπόλοιπα καλούνται να υπογράψουν νέοι δημιουργοί, επαγγελματίες ή μη, ανεξάρτητα από το αν έχουν κυκλοφορήσει η όχι κάποια δισκογραφική δουλειά. Μια πολύ πρωτότυπη κίνηση που αποτελεί μια πρωτοβουλία των μελών του επίσημου site του Παπακωσταντίνου, οποίος μετά από προτροπή και συζητήσεις φίλων αποφάσισε να δώσει ένα βήμα σε νέους δημιουργούς. Ο Οδυσσέας Ιωάννου και ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου θα παρουσιάσουν τα επτά κομμάτια τα οποία θα δοθούν στο κοινό, ώστε να μελοποιηθούν. Ο κάθε συμμετέχων έχει δικαίωμα να μελοποιήσει ένα έως το πολύ τέσσερα κομμάτια.

Για τα τραγούδια και για περισσότερες πληροφορίες στο επίσημο στέκι των φίλων του Βασίλη : http://www.vasilisp.com/

»Του άστεγου του νου μου η πατρίδα είσαι εσύ»