“Μου έκαναν την τιμή και με κάλεσαν να παίξω στη μεγάλη γιορτή για τα 45 χρόνια των 2002gr. Ήρθα λοιπόν να κάνουμε τις πρόβες και με το μπήκα στο Κύτταρο και τους άκουσα να τραγουδάνε, ξαφνικά είδα τη ζωή μου μπροστά μου. Τότε που βάζαμε στις κασέτες τους 2002gr και ξεκινάγαμε με την παρέα και παίρναμε το λεωφορείο να πάμε στη Λούτσα για μπάνιο”

Κάπως έτσι νιώσαμε όλοι εμείς που βραθήκαμε στη μεγάλη γιορτή των 2002 GR, το Σάββατο το βράδυ στο KYTTARO όπως τα είπε ο Δημήτρης Μεντζέλος.

Εμένα έφερε ο αδερφός μου μια κασέτα στο σπίτι το 1995. Νομίζω ότι είχε πρωτοβγεί. “2002gr – Oι μεγαλύτερες επιτυχίες”
Πλευρά Α “Είπες Πως”, “Μαγική Αυλή”, “Τι να σου προσφέρω” κλτ,
πλευρά Β “Αχ καήμενη”, “Σιδερένιος Άνθρωπος” ,”Άννα” κτλ και την έβαζα στο walkman και την άκουγα για χρόνια.

Οι 2002gr στήσανε μια μεγάλη γιορτή στο θρυλικό Κύτταρο το Σάββατο το βράδυ και είχα την τύχη να βρεθώ εκεί. Μαγική βραδιά με τον Ηλία Ασβεστόπουλο να είναι αυτό ακριβώς που τραγουδάει τόσα χρόνια. Ένας ροκάς παλιάς κοπής, ένας σπουδαίος τραγουδιστής, ένας αναγνωρισμένος καλλιτέχνης μέσα απο τα τραγούδια του.

Το Κύτταρο γέμισε απο άκρη σε άκρη, μαζεύτηκαν οι φίλοι της μπάντας και όλοι εμείς απο κάτω, μεγάλοι και λίγοι μικρότεροι!!
Είχα καιρό να βραθώ σε συναυλία που να ρίχνω το μ.ο. ηλικίας του κοινού, αλλά τουλάχιστον όσοι βρεθήκαν εκεί, ήξεραν ακριβώς ποιοί ήταν και τί πήγανε να ακούσουνε.

Χρήστος Κυριάζης, Εκείνος & Εκείνος, Δημήτρης Μεντζέλος, C-REAL, ORIZONTES, Marianthi, έδωσαςν τη δική τους νότα στη βραδιά, με ωραίες ερμηνείες και αγαπημένα τραγούδια.επιμέλεια : Θάνος Τεγόπουλος
Βίντεο : mousikesebeeries Youtube Channel