174069

Οι «Δυτικά απ΄ τ΄ Αϊβαλί» είναι μια κεφάτη συντροφιά εργαζόμενων στον ιδιωτικό τομέα, που αγαπούν το τραγούδι που έχει κάτι να πει και εδώ και ένα έτος, στον λιγοστό διαθέσιμο χρόνο τους προσπαθούν να δεθούν ως μουσική ομάδα. Στον χρόνο που πέρασε εμφανίστηκαν σε εκδηλώσεις των μυτιληνιών συλλόγων της Αττικής και το καλοκαίρι του 2015 έδωσαν αρκετές συναυλίες στη Λέσβο, στα πλαίσια του Λεσβιακού Καλοκαιριού, προσκεκλημένοι του Δήμου Λέσβου, με αποκορύφωμα την επιτυχημένη εμφάνισή τους στο Κάστρο της Μυτιλήνης.
Η ρίζα τους η Λέσβος, το μπλέξιμο της παράδοσης με το σήμερα, το ρεμπέτικο, το ροκ και η έκφραση μέσω της γέννας νέων τραγουδιών, είναι αυτό που τους ενεργοποιεί και θέλουν να το μοιραστούν με φίλους και με τον κόσμο όλο.

Ο Κώστας Καλδέλλης είναι πραγματογνώμονας και εργάζεται στον ασφαλιστικό κλάδο. Εδώ και πολλά χρόνια, συνεργάζεται με επαγγελματικά σχήματα της μουσικής παράδοσης της Λέσβου και με την ιδιαίτερη χροιά της φωνής του αναδεικνύει αυτό που υπηρετεί. Είναι μέλος του παραδοσιακού συγκροτήματος «Οι Μυτιληνιοί», με δισκογραφική παρουσία με τον Δημήτρη Κοφτερό (μυτιληνιό δεξιοτέχνη του σαντουριού) και πολλές συμμετοχές σε εκδηλώσεις σε Ελλάδα, εξωτερικό και σε εκπομπές στη ΤV για τη μουσική παράδοση της Λέσβου.

Ο Παντελής Παντελέλλης είναι Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και παράλληλα με την εργασία του σε πολυεθνική εταιρεία τηλεπικοινωνιών ασχολείται με τη μουσική από μικρή ηλικία. Κατάγεται από καθαρά μουσική οικογένεια. Έχει αποφοιτήσει πλήκτρα στο Ωδείο Φίλιππος Νάκας και παρακολούθησε μαθήματα ούτι δίπλα στον δεξιοτέχνη Νίκο Σαραγούδα.

Η Μαρία Παπαπέτρου είναι οικονομολόγος και εργάζεται στον τραπεζικό κλάδο. Η ενασχόληση της με τη μουσική ξεκίνησε από πολύ μικρή ηλικία ακολουθώντας την οικογενειακή παράδοση. Έχει εργαστεί σε ωδεία και μουσικές σχολές παραδίδοντας μαθήματα σε λιλιπούτειους μαθητές, ενώ συμμετείχε σε τηλεοπτικές εκπομπές, φεστιβάλ, συναυλίες και διαγωνισμούς έχοντας αποσπάσει υποτροφία από το Εθνικό Ωδείο.

Ο Μιχάλης Μυτιλήνης είναι οικονομολόγος και εργάζεται σε εταιρία τηλεπικοινωνιών. Αυτοδίδακτος μουσικός με καταβολές από τη blues, κλασσική rock και ρεμπέτικη μουσική. Ακόμα με κιθάρα και φωνητικά συμμετέχει στη rock μπάντα Keith Richards Foundation. Για προφανείς λόγους αγαπάει τη Μυτιλήνη που μέσα από τους Δυτικά απ’ τ’ Αιβαλί του την επιστρέφει αμέριστα.

Ο Τάκης Σωτηρχέλλης είναι οικονομολόγος και εργάζεται σε ασφαλιστική εταιρία. Του αρέσει να σκαρώνει τραγούδια και να τραγουδά και ένα τραγούδι του το «Ταξίδι στη βροχή» έτυχε αποδοχής αρχικά στην Κύπρο το 1994 και αργότερα το 2013, με όχημα ένα κυπριακό σήριαλ του οποίου τους τίτλους έντυσε, ήρθε και αγκαλιάστηκε και στην Ελλάδα. Για χρόνια, συμμετείχε σε συναυλίες με μουσικά σχήματα στην Ελλάδα και στη Κύπρο, ερμηνεύοντας κυρίως, τα ονομαζόμενα «έντεχνα» τραγούδια που ξεχωρίζει και δικά του.

Παρασκευή, 16 Οκτωβρίου
στις 10:00 μ.μ.

Eισιτήριο προπώλησης 8 € με δωρεάν μπύρα ή κρασί
(viva.gr 11876 Public, IANOS, Παπασωτηρίου, Seven spots, RELOAD, Media Markt, επίσεις και σε επιλεγμένα πρατήρια “bp-EKO”)
www.vivapayments.com/el-gr/network
είσοδος 10 € με δωρεάν μπύρα ή κρασί.
2η μπύρα, κρασί 5€
2ο ποτό 8€
special ποτό 9€
cocktail 9€
Φιάλη(Whiskey Tequila Vodka Rum Jin κ.α.) κομπλέ με τα παρελκόμενα στα 5 άτομα 80€ !
Μπουκάλι κρασί στα 3 άτομα 30€ !

Η ΚΡΑΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΦΙΑΛΗΣ !

Εξασφαλίστε έγκυρα τις θέσεις σας, παίρνοντας τα εισιτήρια σας στην προπώληση www.vivapayments.com/el-gr/network
αλλά και κάνοντας κράτηση στα τηλέφωνα του
HolyWood Stage
Λεωφ. Βουλιαγμένης 289 (πλησίον σταθμών μετρό Δάφνη και Αγ. Δημήτριος)
Τηλ.: 210 9700418 & 6942657651
| Email: info@holywoodstage.gr
Facebook: https://www.facebook.com/holywoodstage.gr@www.holywoodstage.