ΚΟΙΝΟΙ ΘΝΗΤΟI
Παρασκευή 3 Νοεμβρίου 2023
Κύτταρο Live Club

https://www.ticketservices.gr/event/koinoi-thnitoi-live-stin-athina/

Οι Κοινοί Θνητοί σε μια μοναδική συναυλία στο Kύτταρο Live Club στην Αθήνα!

Το αγαπημένο συγκρότημα που αρέσκεται στο να μπλέκει μουσικά είδη ανεβαίνει στην σκηνή του θρυλικού αθηναϊκού club την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου για μια μεγάλη συναυλιακή γιορτή.

Παλιά και νέα τραγούδια, ο πλούσιος ήχος της πλήρους μπάντας, αιχμηροί στίχοι και ένα συνονθύλευμα μουσικών επιρροών θα πρωταγωνιστήσουν στην επιστροφή των Κοινών Θνητών στην πρωτεύουσα μετά τις θερινές τους εμφανίσεις. Το συγκρότημα που καυτηριάζει χωρίς δισταγμό την επικαιρότητα παίρνοντας θέση για τα κοινωνικά ζητήματα προσκαλεί το κοινό του να ενώσουν τις φωνές τους.

Οι στίχοι τους έχουν χαρακτηριστεί ως «βαθιά αιχμηροί και πολιτικοί» και εκφράζουν την υγιή πλευρά της ανθρώπινης υπόστασης, δίνοντας τροφή για σκέψη, κάτι που θεωρούν αναγκαίο.

Μαζί μας στο άνοιγμα της συναυλίας ο ΤΑΦ Γ.Δ με τον LEF KAY στα Decks!!!

Μερικές πληροφορίες για τους Κοινούς Θνητούς:

Οι Κοινοί Θνητοί είναι ένα συγκρότημα από την Εύβοια. Η μουσική τους δεν ανήκει σε ένα συγκεκριμένο είδος και αυτό το καταλαβαίνει κανείς από τα όργανα που χρησιμοποιούν και τους ρυθμούς στους οποίους βασίζονται. Είναι μια μίξη από rock, hip hop, και ελληνική παραδοσιακή μουσική. Η στιχουργική τους στο μεγαλύτερο μέρος της έχει ανθρωπιστικό χαρακτήρα και δημιουργεί έναν κοινωνικό προβληματισμό. Δεν πιστεύουν πως η τέχνη θα αλλάξει τον κόσμο, αλλά πως με σύμμαχο την τέχνη η αλλαγή του κόσμου αποκτά ρυθμό.

Την αφίσα του live έκανε ο Vandal

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΧΩΡΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ
Κύτταρο Live Club
Ηπείρου 48 & Αχαρνών

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ
Παρασκευή 3 Νοεμβρίου 2023
Ώρα έναρξης: 21.00
Ώρα προσέλευσης: 20.00
ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
early bird: 10€ (εξαντλήθηκαν)
presale: 13€
ταμείο: 15€
ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ
TICKET SERVICES
– online: www.ticketservices.gr
– τηλεφωνικά: 2107234567
– εκδοτήριο: Πανεπιστημίου 39, Αθήνα

*Τα εισιτήρια απο την συναυλία στο Χαλάνδρι στο θέατρο Ρεματιάς που δεν πραγματοποίθηκε τον Σεπτέμβρη ισχύουν για αυτή την συναυλία στο Κύτταρο