ΛΑΡΓΚΟ

ΠΕΜΠΤΗ 21 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ Club

Opening act: Dorόs

Την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου οι Λάργκο έρχονται για μία και μοναδική εμφάνιση στο club του Σταυρού του Νότου. Ακριβώς ένα χρόνο μετά την παρουσίαση του δίσκου “ΛΑΡΓΚΟ” στον ίδιο χώρο, επιστρέφουν για μια βραδιά γεμάτη ένταση, μελωδία, balkan και παραδοσιακές επιρροές με δικά τους κομμάτια αλλά και διασκευές μέσα από το προσωπικό τους ιδιαίτερο μουσικό πρίσμα.

Οι Λάργκο ξεκίνησαν την πορεία τους το 2013 στην πόλη της Θεσσαλονίκης. Ο χαρακτηριστικός τους ηλεκτρικός ήχος σε συνδυασμό με τις επιρροές από την παράδοση, δημιουργεί ένα δυνατό κράμα ροκ μουσικής. Η ποικιλία στους ρυθμούς, πλαισιώνεται από μελωδικές γραμμές ηλεκτρικής κιθάρας, τρομπέτας και ακορντεόν. Το όνομα του συγκροτήματος προέρχεται από την ιταλική λέξη ”Largo”, που είναι ένδειξη του τρόπου παιξίματος ενός μουσικού κομματιού αργά και με μεγαλείο, το οποίο έρχεται σε αντίφαση με τη μουσική τους ένταση.

Η δισκογραφία των Λάργκο το 2016 περιλαμβάνει κομμάτια όπως το “Απ’την αρχή του κόσμου”, τα “Victims of the System”, “Κωλοχανείο”, “Λόλα να ένα μήλο” και το ορχηστρικό “Ταβέρνα”.

Μαζί τους θα είναι οι Dorόs, τέσσερις μουσικοί οι οποίοι χαρακτηρίζονται από τον αυτοσχεδιασμό και τις δικές τους πρωτότυπες μουσικές συνθέσεις.

Μην χάσετε αυτή τη μοναδική βραδιά των Λάργκο στο club του Σταυρού του Νότου που εγκαινιάζει δυναμικά το τελευταίο και γιορτινό δεκαήμερο της χρονιάς!

ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ

210 9226975
Official site
Facebook
Instagram

ΛΑΡΓΚΟ

Opening act: Dorós

Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου
Ώρα έναρξης: 22:00
Είσοδος: 10€ (με μπύρα ή κρασί)

Οι Λάργκο είναι:

Κωσταντής Παπακωνσταντίνου – ηλεκτρική κιθάρα, φωνή
Τάσος Κοφοδήμος – ακουστική κιθάρα, φωνή
Παύλος Μέτσιος – τρομπέτα, φωνητικά
Μανώλης Σταματιάδης – ακορντεόν, synth
Ηλίας Ρότσιας – ηλεκτρικό μπάσο
Κώστας Αναγνώστου – τύμπανα
Φίλιππος Φασούλας – κλαρίνο

Follow LARGO on:
YOUTUBE 
FACEBOOK 

Oργάνωση Παραγωγής:

Follow us:
Facebook
Youtube
Instagram

ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ