Μετά το πρόσφατο ντεμπούτο τους στον χώρο του κινηματογράφου, με το τραγούδι “El Gringo” για την ομότιτλη ταινία, οι Manowar ανακοίνωσαν πριν λίγες μέρες, πως δουλεύουν πάνω στο επόμενο soundtrack-ικό τους project, αυτή την φορά για την ταινία “Soldiers”, στην οποία θα πρωταγωνιστεί ο Jean Claude Van Damme, τον οποίο βλέπετε στην φωτογραφία μαζί με τον DeMaio και τον παραγωγό Moshe Diamant.

“Συναντήθηκα με τον Joey DeMaio και του εξήγησα το όραμά μου για όλο το soundtrack. Θα γράψει μουσική ειδικά για το soundtrack της ταινίας, και θα συνεισφέρει και τραγούδια των Manowar”, λέει ο Van Damme, ενώ ο DeMaio με την σειρά του, δηλώνει: “Πάντοτε είχαμε πάθος για τις ταινίες, ειδικά για αυτές που δοξάζουν τις αξίες που μετράνε για εμάς: δικαιοσύνη, τιμή, ανδρεία. Είναι τιμή και ευχαρίστησή μας να συνεισφέρουμε μουσικά σε τέτοιες ιστορίες και να δουλεύουμε με μερικούς από τους μεγαλύτερους ήρωες ταινιών δράσης. Είμαστε έτοιμοι να προσφέρουμε ένα δυναμικό soundtrack σε αυτή την φοβερή ταινία.”

Ας είναι τουλάχιστον η ταινία καλύτερη απ τον δίσκο.. Για το soundtrack δεν έχω καμία αμφιβολία πως θα ‘σπέρνει’, καθώς ο DeMaio είναι μανούλα σ αυτά!