Οι  melodic prog metallers Δανο -Σουηδο -Αμερικανοί ROYAL HUNT θα κυκλοφορήσουν πρός το τέλος της χρονιάς τον νέο τους δίσκο με τίτλο “Show Me How To Live” και κάποιοι τίτλοι απ τα κομμάτια ειναι οι παρακάτω..
* One More Day
* Another Man Down
* An Empty Shell
* Half Past Loneliness
* Hard Rain’s Coming
* Show Me How to Live
* Angel’s Gone

Περιμένουμε κάτι καλύτερο από τη τελευταία κυκλοφορία τους πριν 2 χρόνια, καθώς το  “Χ”, δεν ήταν και πολύ πετυχημένο..

Στο μεταξύ, και οι θεοί ACCEPT ανακοίνωσαν ότι έχουν ξεκινήσει τη σύνθεση νέων τραγουδιών για το δίσκο που διαδεχθεί το καταπληκτικό περσινό “Blood of the nations”. Ο νέος δίσκος αναμένεται να ολοκληρωθεί και να κυκλοφορήσει την άνοιξη του 2012 με παραγωγό για μία ακόμη φορά τον Andy Sneap.

O κιθαρίστας Wolf Hoffman δήλωσε: «Οι ACCEPT και ο Andy Sneap έχουν την τέλεια συνεργασία. Ήταν τόσο καθαρό στο “Blood of the nations” και θέλουμε πάρα πολύ να συνεχίσουμε στον ίδιο δρόμο. Ο Andy δεν είναι μόνο ένας καταπληκτικός και δημιουργικός παραγωγός, αλλά κι ένας πολύ καλός φίλος ο οποίος έχει γίνει ήδη μέλος της οικογένειας των ACCEPT».

Υπενθυμίζουμε οτι το “Blood of the nations”, το οποίο και σηματοδότησε την επιστροφή τους στη metal σκηνή, έλαβε θριαμβευτικές κριτικές σχεδόν σε όλο το κόσμο. Αναμένουμε, αναμμένοι!!