Ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα στο χώρο του thrash metal, οι Βραζιλιάνοι  Sepultura, έρχονται στην Ελλάδα, στις 2 Ιουνίου για μια συναυλία που προβλέπεται, αν μη τι άλλο, γεμάτη αδρεναλίνη. Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε το δελτίο τύπου με όλες τις πληροφορίες..

Έχοντας συμμετάσχει στην περιοδεία Thrashfest του 2011 (όπου και παρουσίασαν για πρώτη φορά τον νέο τους ντράμμερ – φαινόμενο, Eloy Casagrande) ως co-headliners μαζί με τους Exodus, όπου έπαιξαν κομμάτια αποκλειστικά και μόνο από τη θρυλική τριάδα των «Beneath The Remains», «Arise» και «Chaos A.D.», είναι βέβαιο ότι θα έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε ανελέητο headbanging υπό τους ρυθμούς των all-time classics «Arise», «Refuse/Resist», «Inner Self» και τόσων άλλων. Περισσότεροι από 20 εκατομμύρια άνθρωποι που έχουν αγοράσει τους δίσκους τους δεν μπορεί να κάνουν λάθος…

Αμέσως πριν τους Sepultura, θα παίξουν οι δικοί μας Suicidal Angels, ένα από τα καλύτερα ελληνικά εξαγώγιμα προϊόντα της ελληνικής σκηνής τα τελευταία χρόνια, αφού έχουν περιοδεύσει σε όλο τον κόσμο με τα σημαντικότερα σχήματα της ακραίας σκηνής (Kreator, Exodus, Death Angel, Cannibal Corpse, Behemoth κ.τ.λ.), εμφανίστηκαν στο Sonisphere όπου άνοιξαν για τους Big 4 (Metallica – Slayer – Megadeth – Anthrax) και κυκλοφόρησαν πρόσφατα το καταπληκτικό «Bloodbath», μία από τις σημαντικότερες thrash metal κυκλοφορίες των τελευταίων ετών. Η εμφάνισή τους θα είναι ουσιαστικά και το επίσημο release party τους, αφού θα είναι η πρώτη και αποκλειστική συναυλία τους στην Αθήνα από την κυκλοφορία του νέου τους άλμπουμ.

Τη σκυτάλη λοιπόν στους Suicidal Angels θα παραδώσουν οι βετεράνοι Flames, το πρώτο εγχώριο σχήμα στον χώρο του thrash metal, που στα τέλη της δεκαετίας του ’80 άνοιγε τις συναυλίες σχεδόν όλων των σημαντικών γκρουπ του χώρου που επισκέπτονταν τη χώρα μας, στην πρώτη τους εμφάνιση με τον κλασικό τους frontman, Alex, που επέστρεψε στην μπάντα μετά από πολλά χρόνια απουσίας.

Επίσης, τη βραδιά αυτή θα εμφανιστούν οι Ισραηλινοί Hammercult, ένα σχετικά νέο thrash metal σχήμα, πολύ ελπιδοφόρο όμως και με αρκετή συναυλιακή εμπειρία, αφού έχουν ήδη περιοδεύσει με τους D.R.I., ενώ έχουν παίξει και σε αρκετά φεστιβάλ, μεταξύ των οποίων και το Wacken Open Air, που θα μας ξεσηκώσει με υλικό από την επερχόμενη δουλειά τους «Anthems Of The Damned» και όχι μόνο.

Τέλος, τη βραδιά θα ανοίξουν οι δικοί μας Verdict Denied, οι οποίοι ετοιμάζουν και θα μας παρουσιάσουν τη νέα τους δουλειά, κινούμενοι στο χώρο του τεχνικού thrash metal.

[box type=”info”] Sepultura (Brazil) Σάββατο, 2 Ιουνίου 2012, Fuzz Live Music Club Support acts: Suicidal Angels (Greece), Flames (Greece), Hammercult (Israel), Verdict Denied (Greece) Η προπώληση εισιτηρίων έχει ήδη ξεκινήσει στα: Ticket House, Metal Era, Public (Σύνταγμα, Mall Αμαρουσίου, Mall Αγίου Δημητρίου, Πειραιάς, Γλυφάδα) και ηλεκτρονικά από τα www.ticketpro.gr και www.123tickets.gr Ώρα έναρξης: 19:00 Τιμή εισιτηρίου: 25 ευρώ[/box]

Δελτίο Τύπου