ΘΡΑΞ ΠΑΝΚC – Thrax Punks ζωντανά
ΣΑΒΒΑΤΟ 4 ΔΕΚEΜΒΡΙΟΥ
ΑΘΗΝΑ | Gagarin 205 LIve Music Space

Οpening Act: THE HALAY LAMBA

Ώρα προσέλευσης 20:30
Ώρα έναρξης 21:45

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ : Από 8€

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ στο:
https://www.viva.gr/tickets/music/tour/thrax-pankc-tour-dekemvrios-2021/
και για hardcopy στο ΤΑ ΚΑΝΑΡΙΑ (Κεραμεικού 88 & Πλαταιών, Κεραμεικός) και ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ (Κωλέττη 33, Εξάρχεια)

ΘΡΑΞ ΠΑΝΚC

Οι ΘΡΑΞ ΠΑΝΚC είναι ένα συγκρότημα, με καταβολές από τη περιοχή της Θράκης, που πειραματίζεται και ενσωματώνει διάφορα μουσικά στοιχεία στον ήχο του.

Τα παραδοσιακά τραγούδια φέρουν τόση αυθεντικότητα στις μελωδίες και στο στίχο τους, που αβίαστα παραμένουν επί της ουσίας ανεξίτηλα στο πέρασμα του χρόνου. Κάθε γενιά προσαρμόζει τη δική της οπτική σε αυτά και τα μεταδίδει στην επόμενη. Έτσι και οι ΘΡΑΞ ΠΑΝΚC με κύρια εργαλεία τη γκάιντα, το νταούλι και την ηλεκτρική κιθάρα, σε ταξιδεύουν σε άλλες εποχές, ιστορίες και συναισθήματα, τόσο διαχρονικά, που παρελθόν, παρόν και μέλλον δείχνουν να είναι ένα.

To ομώνυμο άλμπουμ αντικατοπτρίζει ακριβώς αυτό, όσον αφορά την πορεία του σχήματος, ανακεφαλαιώνοντας την πολύχρονη δραστηριότητα της μπάντας, με εμφανή τόσο τα στοιχεία του παρελθόντος, όσο και τα στοιχεία αυτά, που την κάνουν να εξελίσσεται και να συνεχίζει.

Το Δεκέμβριο παίρνουν τους δρόμους και πάλι, για συναυλίες ορθίων, όπως τις αγαπάμε, σε μια περιοδεία 14 στάσεων σε όλη την Ελλάδα γεμάτη #πανκοπανηγυροψυχεδέλεια!

The Halay Lamba

Οι Τhe Halay Lamba δημιουργήθηκαν το 2014 στη Πάτρα. Στη μουσική τους συναντώνται ρυθμοί και μελωδίες από την κουλτούρα της ανατολής με επιπλεον beat και groove στοιχεία από πιο σύγχρονα μουσικά ρεύματα.

Αρχική ιδέα της μπάντας είναι να δημιουργεί μουσικές που ανταποκρίνονται στα διαφορετικά ακούσματα των μελών της και τις τόσες σύγχρονες μουσικές επιρροές.

Μελωδίες στο ούτι από τον αραβικό κόσμο και τη Τουρκία πλαισιώνονται με πλούσια αρμονία, λούπες και εφέ από το ηλεκτρικό μπάσο.
Παραδοσιακά ρυθμικά μοτίβα μετατρέπονται σε διαφορετικές
ρυθμικές φόρμες δημιουργώντας ένα νέο tribal breakbeat ηχητικό περιβάλλον.