Μουσική από τον κινηματογράφο

 

Στο Ολυμπείο (στους στύλους του Ολυμπίου Διός, δηλαδή ) η Φιλαρμονική Ορχήστρα του δήμου Αθηναίων υπό την μουσική διεύθυνση του Δημήτρη Μίχα θα μας ταξιδέψει σε μεγάλες επιτυχίες του ελληνικού και του διεθνούς κινηματογράφου. (Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου στις 20.00 ) Info: Η είσοδος στον αρχαιολογικό χώρο θα γίνεται από την Πύλη του Αδριανού, επί της Λ. Αμαλίας από τις 19:00 και είναι ελεύθερη με δελτία εισόδου, τα οποία θα διατίθενται κατά την είσοδο του κοινού στο χώρο. Μέγιστος αριθμός τα 1.500 άτομα, ενώ θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. τ. 210 8838230 | www.opanda.gr

 

“Με του Έρωτα τις ευωδιές…” στη Ρωμαϊκή Αγορά


Ένα πρόγραμμα που έχει τίτλο “Με του Έρωτα τις ευωδιές…” παρουσιάζει η διάσημη λυρική ερμηνεύτρια Αλεξάνδρα Γκράβας με το φως του γεμάτου φεγγαριού στις 6/9 στην Ρωμαϊκή Αγορά. Είναι ένα ταξίδι με ερωτικό, λυρικό και μελωδικό περιεχόμενο που εκφράζεται μέσα από τραγούδια που προέρχονται από την Ελλάδα, το Μεξικό, την Κίνα, τον Λίβανο, τη Γαλλία, τη Γερμανία και άλλες χώρες όπου έχει δώσει συναυλίες η Γκράβας και από τις οποίες συμπεριλαμβάνει χαρακτηριστικά κομμάτια στο ρεπερτόριό της.

Ώρα έναρξης: 20.00

Είσοδος ελεύθερη, με προσκλήσεις από το εκδοτήριο εισιτηρίων της Ρωμαϊκής Αγοράς: Επαμεινώνδα 6, τηλ. για πληροφορίες 2103216690.

 

Πηγή : http://www.athinorama.gr