Ακριβώς στα μέσα του καλοκαιριού, η σειρά συναυλιών Parklife δίνει τη σκυτάλη στους Human Touch, για ένα ξεχωριστό πρόγραμμα.

Την Πέμπτη 15 Ιουλίου, στις 21.00, το δημοφιλές συγκρότημα του David Lynch, του Σταύρου Λάντσια και του Γιώτη Κιουρτσόγλου ενώνει τους ήχους του με τη γενική ανάταση των ημερών, ξαναπιάνοντας το νήμα των live εμφανίσεων απ’ την αρχή. Oι συναυλίες στα Πανοραμικά Σκαλιά του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος συνεχίζονται, ικανοποιώντας έτσι το κοινό αίτημα για live εκδηλώσεις και μουσική, με την τήρηση όλων των απαραίτητων μέτρων ασφαλείας.

Με μια μακρόχρονη πορεία που ξεκινάει πίσω στα μέσα της δεκαετίας του ’90, οι Human Touch θεωρούνται σήμερα ένα από τα πιο γνωστά και αναγνωρισμένα συγκροτήματα στην Ελλάδα. Έχοντας αποκτήσει τη δική τους ξεχωριστή ταυτότητα στον χώρο της μουσικής, κινούνται σε ένα ευρύ φάσμα ρυθμών και ηχοχρωμάτων που έχει σαν αφετηρία την τζαζ χωρίς ωστόσο να περιορίζεται σε αυτήν. Μέσα από την ποικιλία των οργάνων που παίζει ο κάθε μουσικός, η μουσική τους συμπαρασύρει τον ακροατή γεμίζοντάς τον εικόνες και συναισθήματα.

David Lynch – τενόρο & σοπράνο σαξόφωνο, φωνή, φλάουτο, πίκολο φλάουτο, φλογέρα, κρουστά
Γιώτης Κιουρτσόγλου – ηλεκτρικό μπάσο (άταστο & ένταστο), φωνή, cajon
Σταύρος Λάντσιας – πιάνο-πλήκτρα, τύμπανα, κλασσική κιθάρα, μελόντικα

Περισσότερες πληροφορίες για την εκδήλωση

Πέμπτη 15/07 | 21:00

ΠΑΝΟΡΑΜΙΚΑ ΣΚΑΛΙΑ

Εισιτήρια:
Ζώνη Α (γενική είσοδος 10€, μειωμένο 5€)
Ζώνη Β – μειωμένης ορατότητας (5€ για όλους)

Σημεία προπώλησης:
•    ηλεκτρονικά στο site της Ticket Services
•    τηλεφωνικά: 210 7234567 (Ticket Services)