ΠΑΥΛΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ & B-MOVIES
ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2019
ΠΑΛΑΙΟ ΕΛΑΙΟΥΡΓΕΙΟ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ
ΑΙΣΧΥΛΕΙΑ 2019

Ο Παύλος Παυλίδης & οι B-movies ταξιδεύουν το καλοκαίρι του 2019 σε όλη την Ελλάδα για να μας παρουσιάσουν ένα ανανεωμένο δυναμικό συναυλιακό πρόγραμμα.

Opening Act: Next Time Passions

Οι B-movies εδώ και χρόνια στο πλευρό του Παύλου Παυλίδη δε σταματούν ανανεώνονται, να  πειραματίζονται και να μας δίνουν πάντα κάτι το διαφορετικό στις εμφανίσεις τους.

Το τελευταίο διάστημα ετοιμάζουν τον νέο τους δίσκο και έτσι θα έχουμε την ευκαιρία να ακούσουμε τραγούδια που θα παρουσιαστούν για πρώτη φορά, αλλά και άλλα που έχουν ήδη γίνει γνωστά  από το καινούριο τους υλικό.

Φυσικά, δεν πρόκειται να λείψει και η αναδρομή σε όλη τη μουσική πορεία του Παύλου Παυλίδη, τόσο από την αξέχαστη εποχή των Ξύλινων Σπαθιών,όσο και από τη μετέπειτα δισκογραφία του.

Σας περιμένουμε …

Οι B-movies είναι:

Τόλης Δεληγιάννης – μπάσο

Ορέστης Μπενέκας – πλήκτρα

Δημήτρης Οικονόμου – τύμπανα

Αλέκος Βουλγαράκης – ηλ. κιθάρα

Χρήστος Λαϊνάς – ηλ. κιθάρα, synths

Οι Next Time Passions δημιουργήθηκαν το 1991 στην Ελευσίνα.
Η μουσική τους είναι επηρεασμένη από την Βρετανική ανεξάρτητη pop των συγκροτημάτων των 80’s και 90’s, αλλά και από την 60’s psychedelic-pop, ενώ ο στίχος τους είναι αγγλικός.
Μέχρι το 1995 έδωσαν αρκετές συναυλίες με άλλες μπάντες της τότε indie-pop σκηνής της Αθήνας, κυκλοφόρησαν ένα EP και δύο singles, ενώ τραγούδια τους συμπεριλήφθηκαν σε συλλογές στο εξωτερικό σε Αγγλία και Αμερική. Την άνοιξη του 1993 ήταν το opening act για τη συναυλία των The Heartthrobs στο θρυλικό πλέον Ρόδον.
Το 2009, έπειτα από μία μεγάλη περίοδο όπου τα μέλη ακολούθησαν άλλες μουσικές κατευθύνσεις, η μπάντα ενεργοποιήθηκε ξανά, με ανανεωμένη σύνθεση.
Η δεύτερη αυτή περίοδος έφερε αρκετές live εμφανίσεις (TIKI, Σταυρός του Νότου, Bios, 6 Dogs), συμμετοχές σε festivals στην Ελλάδα και το εξωτερικό (Indietracks/UΚ/2012, UpFestival/Αμοργός/2017), ένα album (“Things Left On Stripes Of Time”, 2012), ένα single (“Brand New Sea”, 2011) και ένα EP (“Another Wish”, 2016). Φέτος έχουν ηχογραφήσει και πρόκειται να κυκλοφορήσουν ένα ακόμη single.
Μέλη: Βασίλης Πνευματικός – φωνή & κιθάρα, Ηλίας Παπαδόπουλος – πλήκτρα, Νίκος Καλασκάνης – κιθάρα, Δημήτρης Κωνστανέλος – μπάσο, Αντώνης Δούνιας – τύμπανα.

Ημερομηνία: 28 Αυγούστου 2019
Ώρα:20:30
Κόστος: 5€-12€
Παλαιό Ελαιουργείο Ελευσίνας
Κανελλοπούλου 1 
Ελευσίνα, 
Αττικής 19200 Ελλάδα

Περισσότερα Video https://www.youtube.com/user/MousikesEbeeries/videos

Διαβάστε ακόμα…