“ΔΙΑΣΧΙΖΩ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΦΛΕΓΟΜΑΙ”.

Έτοιμο το ντοκιμαντέρ για την ιστορία των MAGIC DE SPELL. Ταξιδεύει ήδη για να δοκιμάσει την τύχη του στα διεθνή φεστιβάλ. «Κάναμε γυρίσματα στην Κύπρο, στην Αθήνα, στην Κρήτη, μέχρι τη Γαλλία φτάσαμε, ενώ κάναμε και μία συνέντευξη διαδικτυακά από το Βερολίνο. Πήραμε συνεντεύξεις από 17 σημαντικούς ανθρώπους στην ιστορία του συγκροτήματος και είχαμε την χαρά και την τιμή να πάρουμε συνέντευξη από έναν ροκ σταρ παγκόσμιας εμβέλειας», γράφουν μεταξύ άλλων οι δημιουργοί του Βόρις Καραγιάννης και Μιχάλης Λαμπριανίδης.

Οι πρώτες τρεις δημόσιες προβολές του Ντοκιμαντέρ, πραγματοποιήθηκαν στο κινηματογράφο Πάνθεον στη Λευκωσία το τριήμερο 9-10-11 Νοεμβρίου.

Το ντοκιμαντέρ ονομάζεται «Διασχίζω τον κόσμο και φλέγομαι: Η ιστορία των Magic de Spell» και ίσως να μιλάμε για το μακροβιότερο σε γυρίσματα ελληνόφωνο ντοκιμαντέρ που έγινε για να τιμήσει το μακροβιότερο σε ύπαρξη ελληνικό συγκρότημα, διήρκησαν 3,5 χρόνια!

Οι εμπνευστές και δημιουργοί του εν λόγω Ντοκιμαντέρ μέσα από μία συνέντευξη που έδωσαν στο avant-garde.com (την οποία μπορείτε να διαβάσετε εδώ) χαρακτήρισαν τη στιγμές των γυρισμάτων με λίγες λέξεις :  Συγκίνησή, χιούμορ, θαυμασμός, δημιουργία, απώλεια. Η ζωή ενός ζωντανού οργανισμού που λέγεται Magic de Spell.

Δείτε το σχετικό trailer

  • Ακολουθεί η αγγλόφωνη εκδοχή του Serajevo, που έκανε πρεμιέρα μόλις πριν τρείς μέρες, στις 11/11!