Ζαχαρίας Καρούνης – «Έλα»

Ο Ζαχαρίας Καρούνης παρουσιάζει το νέο του τραγούδι με τίτλο «Έλα» σε μουσική και στίχους του ταλαντούχου τραγουδοποιού Αντώνη Δρέμπελα.

Ο Ζαχαρίας Καρούνης εμπλουτίζει το ήδη σημαντικό του ρεπερτόριο με ένα ακόμα εξαιρετικό τραγούδι που φέρει την ερμηνευτική του σφραγίδα. Αποδεικνύει για μία ακόμη φορά ότι δεν συγκαταλέγεται τυχαία ανάμεσα στους σημαντικότερους και πιο επιδραστικούς ερμηνευτές της γενιάς του.

Το τραγούδι «Έλα» είναι ένα τραγούδι που υμνεί το Φως της αγάπης και εκφράζει τη συλλογική ελπίδα για την έξοδο από τη σκοτεινή περίοδο που διανύουμε.

Η αγάπη είναι η διέξοδος από την απομόνωση και το φόβο και το κάλεσμά της αντιπροσωπεύει τη βεβαιότητα ότι η ζωή θα νικήσει για μία ακόμη φορά το ζόφο.

«θα ‘ρθει ώρα τα όνειρά μας

όλα να τα ζήσουμε .»

Ο Αντώνης Δρέμπελας δημιουργεί ένα ακόμα αξιόλογο τραγούδι για τον Ζαχαρία Καρούνη και εκείνος του δίνει με την ερμηνεία του πνοή, εκφράζοντας με ζηλευτή ενάργεια τις λεπτές συναισθηματικές του αποχρώσεις.

Το τραγούδι «Έλα» έχει οπτικοποιηθεί εξαιρετικά από τον Θάνο Λυμπερόπουλο και τον ίδιο τον ερμηνευτή, ο οποίος υπογράφει και το σενάριο που υπηρετεί την ατμόσφαιρα.

Κυκλοφορεί απο το Ogdoo Music Group

Ζαχαρίας Καρούνης – «Έλα»

Γέλα μέσα απ’ της καρδιάς τα βάθη

έλα νιώσε πως για σ’ ένα ζω.

Πέρνα του εγωισμού τα λάθη,

έλα για πάντα θα ‘μαι εδώ.

Κι αν τα φέρει έτσι η μοίρα

κι αν το θέλει κι ο Θεός

στο υπόσχομαι πως θα ‘μαι

μέσ’ τη νύχτα σου το Φως

Κι αν τα φέρει έτσι η τύχη

και τους κόμπους λύσουμε

θα ‘ρθει ώρα τα όνειρά μας

όλα να τα ζήσουμε.

Έλα δωσ’ μου δύναμη να ζήσω

κάνε τη μέρα μας γιορτή

κι όλη τη ζωή θα σου χαρίσω

έλα ξημερώνει Κυριακή

Κι αν τα φέρει έτσι η μοίρα

κι αν το θέλει κι ο Θεός