Ακόμα και τώρα, μετά από σχεδόν 10 χρονιά λειτουργίας των μουσικών εbeeriων, δεν έχω καταλήξει αν πρέπει να δημοσιεύεις κάτι το οποίο είναι κακό ή απλά να το προσπεράσεις.
Η μία απάντηση είναι ναι και άσε τον κόσμο να κρίνει αν του αρέσει ή όχι. Η άλλη απάντηση είναι όχι, γιατί πρέπει κάπου να φιλτράρουμε τι πρέπει και τι όχι, είναι άξιο να προωθηθεί!

Φυσικά  αφορμή για την εξωτερίκευση των σκέψεων μου είναι το τελευταίο τραγούδι της Μόνικα, που έπεσε μπροστά μου, μόνο με αρνητικά σχόλια και τίποτα άλλο.
Εννοείται και το άνοιξα να το ακούσω, όπως ακούω  οτιδήποτε καινούργιο μου έρχεται στο mail.

Πριν λίγες μέρες είχα μια σχετική κουβέντα  για τις νέες κυκλοφορίες και τα νέα τραγούδια που κυκλοφορούν.

Φυσικά και δεν θα καταλήξω κάπου ούτε σήμερα. Όπως λέει και ο αγαπημένος μου Οδυσσέας, όταν κάτι δεν σου αρέσει, άστο να φύγει. Καλύτερα έτσι θα πω και εγώ.

Υπάρχουν εκεί έξω που λέμε, τόσες αξιόλογες δουλειές που δεν θα τις ακούσει ποτέ ο πολύς ο κόσμος και υπήρχαν δουλειές κακόγουστες και ανάξιες αναφορών, που συγκέντρωσαν άπειρα views & likes. Εμείς θα συνεχίσουμε να προωθούμε αυτά που μας αρέσουν και αυτά που κρίνουμε πως υπάρχει λόγος να ακουστούν, ανεξάρτητα αν οι δημιουργοί του είναι άγνωστοι στο ευρύ κοινό!

Ωστόσο αυτό το “Ελλάς 21” που πιο πολύ πάει σε γκράφιτι γύρω από το νέο γήπεδο της ΑΕΚ στα Φιλαδέλφεια (που έλεγαν και οι παλιοί), παρά σε τραγούδι για την συμπλήρωση των 200 ετών από την εθνική παλιγγενεσία.

Η Μόνικα είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση στο χώρο του τραγουδιού. Έχει κάποιες πολύ καλές στιγμές και κάποιες πολύ άσχημες. Μια απο αυτές τις άσχημες είναι το συγκεκριμένο κομμάτι, αλλά τελικά δεν είναι το θέμα μου το τραγούδι κάθε αυτό!

Η Μόνικα έχει να υπερηφανεύεται για αρκετά τραγούδια στην καριέρας της και είμαστε σίγουροι πως έχει να μας δώσει πολύ πιο όμορφα πράγματα στο μέλλον!

Γράφει ο Θάνος Τεγόπουλος