Δείτε το πρώτο τρέιλερ της ταινίας – αφιέρωμα στη ζωή της πρώτης Ελληνίδας στιχουργού, της Ευτυχίας Παπαγιαννοπούλου.

Μια ταινία εμπνευσμένη από τη συναρπαστική ιστορία της πρωτοπόρου Ελληνίδας στιχουργού Ευτυχίας Παπαγιαννοπούλου, με τις μεγαλύτερες και διαχρονικότερες επιτυχίες στο λαϊκό τραγούδι. Πασίγνωστα κομμάτια όπως τα «Περασμένες μου αγάπες», «Όνειρο απατηλό», «Είμαι αϊτός χωρίς φτερά», «Ηλιοβασιλέματα», «Η φαντασία», «Είσαι η ζωή μου», «Μαντουμπάλα», «Στ΄ Αποστόλη το κουτούκι», «Πετραδάκι, πετραδάκι», «Μου σπάσανε τον μπαγλαμά», «Δύο πόρτες έχει η ζωή» («Το τελευταίο βράδυ μου»), «Ρίχ’ τε στο γυαλί φαρμάκι» είναι μερικά μόνο από τα τραγούδια που έχει γράψει.

Στον εμβληματικό ρόλο της Ευτυχίας Παπαγιαννοπούλου πρωταγωνιστεί η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη

H ταινία «Ευτυχία» θα μας διηγηθεί επί της μεγάλης οθόνης τη ζωή της Ευτυχίας Παπαγιαννοπούλου, μιας γυναίκας εμπνευσμένης, και την ίδια στιγμή βυθισμένης στα πάθη και τις αδυναμίες της. Στο πλευρό της, οι κοντινοί της άνθρωποι, η μητέρα της Μαριόγκα, οι δύο κόρες της, Μαίρη και Καίτη, ο δεύτερος σύζυγος της, Γιώργος Παπαγιαννόπουλος, και ο επιστήθιος φίλος της Λουκάς,  χάρη στους οποίους κατόρθωνε να ισορροπεί την καλλιτεχνική της διάνοια με την ανορθόδοξη για την εποχή, προσωπικότητα και ζωή της.

Δίπλα στις Καρυοφυλλιά Καραμπέτη και Κάτια Γκουλιώνη, στην ταινία «Ευτυχία» πρωταγωνιστούν η Ντίνα Μιχαηλίδου, ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης και πολλοί ακόμα σπουδαίοι ηθοποιοί.

Από 19 Δεκεμβρίου στους κινηματογράφους