Φυλάξου Τώρα
Πάνος Σταθογιάννης – Τάσος Ιωαννίδης

Μια συνεργατική δουλειά χρόνων με τον συνθέτη και καλό φίλο Τάσο Ιωαννίδη έλαβε πλεόν σάρκα και οστά. Με έναν όμορφο Αη-Γιώργη (έργο της Βίκυς Πάφα) στο εξώφυλλο. Η δική μου ικανοποίηση είναι ακόμα μεγαλύτερη, διότι εξαιρετικές φωνές (Παντελής Θαλασσινός, Τζώρτζια Κεφαλά (“Μπλε”), Γιάννης Κότσιρας, Δημήτρης Μπάσης, Σοφία Παπάζογλου, Μίλτος Πασχαλίδης, αλλά και ο ίδιος ο συνθέτης) ερμήνευσαν τους στίχους μου με έναν τρόπο που με συγκίνησε.
Μακάρι να μιλήσει και σε εσάς, γιατί ένα έργο τέχνης ολοκληρώνεται και υπάρχει μόνο στην επαφή, την αμοιβαιότητα, τη σχέση… λέει ο στιχουργός Πάνος Σταθογιάννης.

Δώδεκα νέα τραγούδια λοιπόν σε μουσική του Τάσο Ιωαννίδη σε μια νέα δισκογραφική δουλειά που μας προειδοποίει” Φυλάξου τώρα”. Οι Παντελής Θαλασσινός, Τζώρτζια Κεφαλά, Γιάννης Κότσιρας, Δημήτρης Μπάσης, Σοφία Παπάζογλου, Μίλτος Πασχαλίδης δίνουν ζωή στους στίχους που υπογράφουν εκτός από τον ποιητή, συγγραφέα, δημοσιογράφο, και μεταφραστή, Πάνο Σταθόγιαννη, ο μεγάλος μας ποιητής Μιχάλης Γκανάς (Χάρισμα) και ο ίδιος ο Τάσος Ιωαννίδης (Χάδι του Ανέμου), ενώ στην Μονμάρτη συνεργάστηκε με τον Πάνο Σταθόγιαννη η Τόνια Γαλάτη.

Συνοδεύεται από ένθετο με τους στίχους, τους μουσικούς που έλαβαν μέρος και άλλες πληροφορίες

1 ΦΥΛΑΞΟΥ ΤΩΡΑ – Μίλτος Πασχαλίδης + Παιδική Χορωδία Σπύρου Λάμπρου
2 ΣΤΟ ΜΠΑΚΑΛΙΚΟ – Τάσος Ιωαννίδης + Παιδική Χορωδία Σπύρου Λάμπρου
3 ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ ΣΤΗΝ ΑΣΙΖΗ – Γιάννης Κότσιρας
4 ΜΟΝΜΑΡΤΗ – Τζώρτζια Κεφαλά + Μίλτος Πασχαλίδης
5 ΕΙΚΟΝΑ ΠΟΥ ΔΑΚΡΥΖΕΙ – Παντελής Θαλασσινός
6 ΜΕΤΟΙΚΟΣ ΣΤΗ ΣΑΛΟΝΙΚΗ – Δημήτρης Μπάσης
7 ΧΑΡΙΣΜΑ – Γιάννης Κότσιρας
8 ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ΕΣΧΑΤΗ – Τάσος Ιωαννίδης
9 ΤΑ ΞΟΡΚΙΑ – Σοφία Παπάζογλου
10 ΧΑΔΙ ΤΟΥ ΑΝΕΜΟΥ – Τάσος Ιωαννίδης
11 ΤΙ ΟΜΟΡΦΗ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ – Παντελής Θαλασσινός
12 ΡΙΟ-ΑΝΤΙΡΡΙΟ – Σοφία Παπάζογλου