Οι Polkar γιορτάζουν 10 χρόνια πορείας με την κυκλοφορία ενός ολοκαίνουργιου τραγουδιού που έχει τίτλο «Πάμε Μαζί» και εγκαινιάζει τη συνεργασία τους με την The Hubsters. Το τραγούδι είναι μια ερωτική μπαλάντα που ο Γιώργος Παπαγεωργίου αφιερώνει στη σύζυγό του Δανάη Μιχαλάκη. Τους στίχους και τη μουσική έχει γράψει φυσικά, ο ίδιος ο Γιώργος ενώ η παραγωγή είναι των Polkar και του Φώτη Δεμερτζή.

Ας αφήσουμε το Γιώργο Παπαγεωργίου να μας πει με τα δικά του λόγια την έμπνευση πίσω από τους στίχους που κάνουν το «Πάμε Μαζί» ένα εθιστικό ερωτικό τραγούδι.

«Και δε μπορώ

Να ξεκολλήσω απ’ το δικό σου το λαιμό

Δίπλα σου θέλω να γυρνώ κάθε λεπτό

Πάμε Μαζί,

Κι ό,τι κι αν γίνει σε αυτή τη ζωή

Θα ‘χεις εμένα να δαγκώνω το δεξί σου αυτί»

«Το «Πάμε Μαζί» είναι ένα τραγούδι με συγκεκριμένο αποδέκτη. Το έγραψα για την γυναίκα μου. Και ως εκ τούτου είναι a priori προσωπικό. Κοιτάζοντας πίσω, στα 10 χρόνια που υπάρχουν οι Polkar, μπορώ να δω πρόβες στα Λαδάδικα, καλοκαίρια, συναυλίες σε όμορφους τόπους, τη Θεσσαλονίκη, ταξίδια με φίλους, πόρτες που έκλεισαν, αγκαλιές που άνοιξαν, κόσμο που τραγούδησε τα τραγούδια μας, τη ζωή μου. Το νέο μας τραγούδι έμελλε να έρθει ως μια ερωτική εξολομόγηση στην επέτειο των 10 μας χρόνων ως μπάντα, εντελώς τυχαία. Δεν είναι κάτι που προγραμματίστηκε, ούτε ήρθε η έμπνευση κατόπιν «σκέψης». Όπως όλα τα ωραία πράγματα, ήρθε «από τύχη», όπως «από τύχη» ήρθε και η γυναίκα μου στη ζωή μου και γέμισε με τύχη τις μέρες μου. Ούτε θυμάμαι πως πρωτοξεκίνησα να το γράφω. Απλά πήρα το γιουκαλίλι, το γρατζούνισα ένα απόγευμα στο σπίτι κοιτάζοντας την, και βγήκε. Η διαδικασία στη συνέχεια στο studio, ήταν αυτή που συμβαίνει όταν οι δικοί σου άνθρωποι σκύβουν με φροντίδα και γενναιοδωρία πάνω από κάτι δικό σου και του δίνουν «ζωή». Τίποτα δεν θα ακουγόταν το ίδιο αν δεν ήταν οι συγκεκριμένοι άνθρωποι (άνθρωποι της ζωή μου πλέον) που να αποτελούν τους Polkar. Το αφιερώνω στα όνειρα που έκανα πριν την συναντήσω.»

Στο βίντεο του τραγουδιού ο Γιώργος και η Δανάη μοιράζονται προσωπικές τους στιγμές, εκείνες δηλαδή που έδωσαν την έμπνευση ώστε να γίνει το «Πάμε Μαζί» ένα πραγματικά όμορφο τραγούδι.

 

Το «Πάμε Μαζί» είναι μία πρώτη γεύση από τους ολοκαίνουριους Polkar. Τα νέα τους τραγούδια έρχονται να γεμίσουν το φθινόπωρό μας υπέροχες μουσικές και επειδή ως μπάντα αγαπούν τις εκπλήξεις,

να είστε σίγουροι ότι κανένα από τα τραγούδια τους δε θα μοιάζει με το προηγούμενο…

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ «ΠΑΜΕ ΜΑΖΙ» ΣΕ ΟΛΕΣ ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΕΣ

https://orcd.co/pame_mazi