Ορφέας Περίδης
Paradise
Νέα κυκλοφορία

Ο Ορφέας Περίδης φιλοτεχνεί τον νέο του δίσκο, χρησιμοποιώντας τα ανθεκτικά υλικά του δημιουργικού του ονείρου. Αφηγείται νοσταλγικά, ιστορίες καθημερινές που η καλλιτεχνική του ματιά τις διανθίζει με εικόνες μοναδικής ομορφιάς. Η χαρακτηριστική του ερμηνεία έχει πια αποκτήσει την οικειότητα της φωνής ενός φίλου που μας εξιστορεί τις περιπέτειες της απουσίας του.
Στο «Paradise» συνοδοιπόροι του Ορφέα, είναι δύο εξαιρετικά ταλαντούχοι φίλοι του. Ο Σωκράτης Μάλαμας ερμηνεύει τον «Στεναγμό του Βυζαντινού Ευέλπιδος» και η Λιζέτα Καλημέρη το «Δεν μου αρέσει να μιλώ».
O δίσκος περιέχει δεκαπέντε τραγούδια σε μουσική του Ορφέα Περίδη και στίχους του ίδιου, του Γιώργου Σιδερή, του Μάνου Τσιλιμίδη και των σπουδαίων εκλιπόντων Άλκη Αλκαίου και Ηλία Κατσούλη.Επίσης περιλαμβάνει δύο μελοποιημένα ποιήματα του Ναπολέοντα Λαπαθιώτη («Όλο βιολέτες στόλισα» και «Ερωτική πίκρα») και ένα του Τέλλου Άγρα («Διψάς του στίχου το πουλί»)
Το «Paradise” σηματοδοτεί την αρχή της κοινής πορείας του Ορφέα Περίδη με την Spider Music η οποία τον καλωσορίζει στην οικογένειά της.

Επιμέλεια παραγωγής : Αλέξανδρος Ιακώβου, Θοδωρής Δαμουράκης, Ορφέας Περίδης
Ενορχήστρωση : Ορφέας Περίδης
Ενορχήστρωση εγχόρδων : Αλέξανδρος Ιακώβου

https://www.youtube.com/watch?v=Am5zbx2v07c

https://www.youtube.com/watch?v=t50QAFI-ymI

https://www.youtube.com/watch?v=fG7twPa1W0s