“Τα νούμερα” συνεχίζουν ακάθεκτα και εβδομάδα με την εβδομάδα, κερδίζουν και άλλους “φίλους” και ανεβάζουν κι άλλο τα νούμερα!

«Το Μέλλον απ’ το Παρελθόν»

Ο Φοίβος ανακαλύπτει πως η μικρή Χλόη έχει γίνει πολύ γνωστή TikToker και έχει πιάσει διαδικτυακή φιλία με τη δημοφιλή νέα τραγουδίστρια Joanne, περσινή νικήτρια στο THE VOICE.

Αισθάνεται ότι δεν έχει καμιά σχέση με το παρόν, με τη νέα μουσική πραγματικότητα- και αποφασίζει να καλέσει τη Joanne στη Μάντρα. Αυτή όμως πάει «πακέτο» με έναν αλαζονικό νεαρό μάνατζερ (Διονύσης Ατζαράκης), ο οποίος απαιτεί όλο και πιο παράλογα πράγματα και έρχεται σε συνεχείς συγκρούσεις με τον Τζόναθαν.

Η Δανάη δεν βλέπει με καθόλου καλό μάτι την άφιξη της νέας τραγουδίστριας και φοβάται ότι ο Φοίβος αρχίζει και την αγνοεί.

Ο Θανάσης αγοράζει έναν αρχαίο κινέζικο αστρολογικό χάρτη απ’ το dark web και διατείνεται πως μπορεί να διαβάσει το μέλλον όλων των φίλων του στη «Μάντρα». Αυτό που βλέπει για τον Άλεξ του προκαλεί τρόμο-και προσπαθεί να το αποτρέψει.

Τέλος, ο Χάρης βγαίνει ραντεβού με μια φίλη της Κίρμπυς, τη Ντορίνα. Τα πράγματα όμως δεν πηγαίνουν καθόλου καλά. Όλα τελειώνουν με ένα εκρηκτικό live που ο Φοίβος έχει την ευκαιρία να δει με περισσότερη αισιοδοξία το μέλλον-και τη σχέση του με την κόρη του.