“Ας κάνουμε ένα τρελό όνειρο για μία καλύτερη μέρα.
Ελάτε όλοι μαζί…”

Η νέα παιδική μουσική θεατρική παράσταση του αγαπημένου συγγραφέα των παιδιών Γιώργου Δ. Λεμπέση «το κομμάτι» έκανε πρεμιέρα στις 14 Ιανουαρίου 2018 στο Θέατρο Χώρα. Τη μουσική της παράστασης υπογράφει o Φίλιππος Πλιάτσικας.

Πρόκειται για μία πρωτόγνωρη και διασκεδαστική εμπειρία που θα εξάψει τη φαντασία και θα γεμίσει το μυαλό και την καρδιά των θεατών με θετικά μηνύματα. «Το κομμάτι» είναι μια φανταστική περιπέτεια που μιλάει για τα όνειρα και για το πώς όλοι μας αξίζει να προσπαθούμε κάθε μέρα να γινόμαστε καλύτεροι. Μια ιστορία που μας προτρέπει να κρατάμε τα όνειρα μας ζωντανά και να αναθεωρούμε όλα όσα έχουμε γύρω μας ως δεδομένα. Μια τρυφερή και αστεία ιστορία για μια κοινωνία που, αν πιστέψει ότι μπορεί, τότε στ’ αλήθεια θα καταφέρει να αλλάξει και να γίνει πιο όμορφη!

«To κομμάτι» είναι πάνω απ’όλα ένα παραμύθι απ’ αυτά που αγαπούν μικροί και μεγάλοι καθώς προσφέρει γέλιο και χαρά!

Η παράσταση αυτή επιστρατεύει το χιούμορ και κάθε ευφάνταστο τρόπο για να εκπαιδεύσει τα παιδιά και να τα βοηθήσει να επιλέξουν τα σημαντικά στην ζωή. Μία παράσταση που διαδραμάτιζεται σε έναν αγώνα ανάμεσα στο κακό και στο καλό, ανάμεσα στο άσχημο και στο όμορφο και στο τέλος να επικρατεί o καθαρός ουρανός, το χρώμα, η χαρά και η αισιοδοξία!

Η ομάδα των συντελεστών είναι επίσης ξεχωριστή. Ηθοποιοί με ειδική εκπαίδευση στον χορό και στη μουσική δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους και βοηθούν τους μικρούς και μεγάλους θεατές να συμμετάσχουν και να απολαύσουν με την καρδιά τους το έργο αυτό.

Στην παράσταση της Κυριακής 28/01 βρέθηκε στο θέατρο ο συγγραφές του έργου ο Γιώργος Λεμπέσης

αλλά και ο Φίλιππος Πλιάτσικας που υπογράφει τη μουσική της παράστασης!

Ηθοποιοί:

Μιμή Αντωνάκη, Αλέξης Βιδαλάκης, Λορίνα Κατσιώτη, Σοφία Μανώλη, Γιάννης Μπισμπικόπουλος, Βασίλης Παπαδημητρίου, Σοφία Παπουλάκου, Ιωάννα Τσιγκουρλά, Γιάννης Τσούτσιας, Γιάννης Φιλίππου.

Συντελεστές :

Κείμενο: Γιώργος Δ. Λεμπέσης, Μουσική: Φίλιππος Πλιάτσικας, Σκηνοθεσία: Ομάδα LeBee, Στίχοι – Επιμέλεια κειμένου: Βαγγέλης Λεμπέσης, Σκηνικά: Μαρία Κακάρογλου, Κοστούμια: Βασιλική Μαυρίδη, Φωτισμοί: Περικλής Μαθιέλης, Κινησιολογία/Χορογραφίες: Μιμή Αντωνάκη, Artwork: Πέγκυ Βασάρα, Audiovisual art: Λουκάς Ζιάρας, Εικονογράφος: Στέφανος Βλασακάκης, Διεύθυνση Παραγωγής: Δημήτρης Κουκάς

Παραγωγή: Amuse concept events & People entertainment GROUP

Θέατρο ΧΩΡΑ

Αμοργού 20, Αθήνα (Κυψέλη)

Το θέατρο είναι έτσι διαμορφωμένο ώστε τα παιδιά να παρακολουθούν άνετα και με ασφάλεια την παράσταση από παντού. Παρέχει εύκολη πρόσβαση και δυνατότητα στάθμευσης στην είσοδο του θεάτρου, για την διευκόλυνση της εισόδου και της εξόδου των παιδιών

Κάθε Κυριακή από 14/01
Ώρες Παραστάσεων: 11.30 & 14.30