ΡΕΝΑ ΜΟΡΦΗ
ΛΙΠΑΣΜΑΤΑ 2018 – ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ
ΤΕΤΑΡΤΗ 29 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

 

Η ΡΕΝΑ ΜΟΡΦΗ, μας παρουσιάζει την φανταχτερή περσόνα ΣΟΥΛΗ ΑΝΑΤΟΛΗ στο «Λιπάσματα 2018: Φεστιβάλ στη θάλασσα».

Η ζαργάνα του Παγασητικού έχοντας στις αποσκευές της τη μεγάλη της επιτυχία «Όταν σου χορεύω», που πλησιάζει τα 10 εκατομμύρια views, αλλά και το «Αμάντο μίο», που μόλις κυκλοφόρησε, αλλά έχει ήδη αγαπηθεί, ανεβαίνει στη σκηνή των Λιπασμάτων για να μας ταξιδέψει μπρoς και πίσω στο χρόνο και τον Ατλαντικό, ανακατεύοντας το Αιγάλεω city του Ζαμπέτα με το Siboney της Αβάνα σε ένα ξεχωριστό μουσικό πάντρεμα.

Εκτός από τις επιτυχίες του Φοίβου Δεληβοριά και του Δημήτρη Μπαλογιάννη που υπογράφουν τον δίσκο της, θα ακούσουμε ασυνήθιστες διασκευές που θα συζητηθούν. Μέσα από 60s και 70s επιτυχίες που άφησαν ιστορία και χτύπησαν στην καρδιά μας, η Σούλη Ανατολή ανακατεύει ξανά την τράπουλα και μας τραγουδά ό, τι επέζησε από τις περασμένες δεκαετίες, χωρίς ταμπέλες και ταμπού, υποσχόμενη αυθεντική διασκέδαση.

Οι συνήθεις ύποπτοι με το αστείρευτο ταλέντο τους, Λάμπης Κουντουρόγιαννης στην ηλεκτρική κιθάρα και Αστέρης Παπασταματάκης στη φαρφίσα μπαίνουν στην χρονομηχανή και μας φέρνουν απογειωτικές μελωδίες που δύσκολα ξεχνιούνται.

Ο Σπύρος Λιγκώνης στα ντραμς και ο Άγγελος Πολυχρόνου στα κρουστά ενώνουν μαγικά Ανατολή και Δύση, με cumbia και καρσιλαμά, bachata καιΤσιφτετέλι, κάνοντας την Λατινική Αμερική με την Δραπετσώνας να μοιάζει ένα τσιγάρο δρόμος.

Επί σκηνής στην κλασική κιθάρα και ο συνθέτης Δημήτρης Μπαλογιάννης. Στον ήχο ο Αγαπητός Καταξάκη.

INFO:
Τετάρτη 29 Αυγούστου 
“Λιπάσματα 2018: Φεστιβάλ στη Θάλασσα”
Πολυχώρος Λιπασμάτων Δραπετσώνας (Πάρκο Εργατιάς)
Ώρα προσέλευσης: 21:00
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Πολυχώρος Λιπασμάτων Δραπετσώνας 
Πρόσβαση: από τον σταθμό ΗΣΑΠ Πειραιά, μετεπιβίβαση στο τρόλεϊ γραμμή 20 Στάση «Δραπετσώνα» ή στο λεωφορείο γραμμή 859 και αποβίβαση στο τέρμα.