Ρίτα Αντωνοπούλου – Θοδωρής Οικονόμου

Θέατρο Ρεματιάς 10 Ιουλίου 2018

Η παρασταση που  μάγεψε την Αθήνα τον χειμώνα που μας περασε, έκανε μια σταση και στο θέατρο Ρεματιας στο Χαλάνδρι.

Η Ρίτα Αντωνοπούλου βρίσκεται στην καλύτερη στιγμή της καριέρας της και δίπλα στον σπουδαίο πιανίστα  Θοδώρη Οικονόμου, ξετυλιγεί το πλούσιο ταλέντο της  ερμηνευτικά  και με την μοναδική της σκηνική παρουσία, μάγεψε το κοινό εχθές το βράδυ στο ανοιχτό θέατρο Ρεματιάς στο πλαίσιο του φεστιβάλ Χαλανδρίου 2018.

Μια καρέκλα, ένα πιάνο, μια φωνή  και τραγούδια από την προσωπική πορεία της Ρίτας αλλά και αγαπημενες μελωδίες του Θάνου Μικρούτσικου, του Μάνου Χατζιδάκι, του Μίκη Θεοδωράκη, του Γιάννη Αγγελάκα, του Παύλου Παυλίδη, τραγούδια του Leonard Cohen, της Edith Piaf, συνθέσεις του Θανάση Παπακωνσταντίνου και του Σταμάτη Κραουνάκη, αλλά και έργα των νεότερων Θοδωρή Οικονόμου και Σταύρου Σιόλα, συμπλήρωσαν ένα πλούσιο πρόγραμμα 2,5 περίπου ωρών.

Στην Αθήνα, η παράσταση που αναβλήθηκε στα τέλη του Ιουνίου στο ανοιχτό θέατρο του Δήμου Ζωγράφου λόγω κακών καιρικών συνθηκων, μεταφέρθηκε σε νέα ημερομηνία, στις 5 Σεπτεμβρίου.

Δείτε εδώ το προγραμμα της καλοκαιρινης περιοδείας της Ρίτας Αντωνοπούλου.

Δείτε αποσπάσματα από τη χθεσινή βραδιά. Το video ανήκει στον SPIRSPIL.