Ρυθμός  Stage 2017-2018

 

Η μουσική σκηνή της Ηλιούπολης για όγδοη συνεχόμενη χρονιά ανοίγει τις πόρτες της και υποδέχεται μουσικές  παραστάσεις  με καταξιωμένους καλλιτέχνες αλλά και νέα παιδιά που κάνουν τώρα τα πρώτα τους βήματα στο χώρο. Φυσικά δε θα λείψουν τα αφιερώματα και οι θεατρικές παραστάσεις.

 

Την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου οι Κοζανίτες  τραγουδοποιοί  Γιώργος Μιχαήλ, Δημήτρης Βαβλιάρας  μαζί με την  Σοφία Γεωργαντζή  θα μας ταξιδέψουν μ’ ένα πρόγραμμα όπου σίγουρα τρεις  λαλούν και μένει από τον κόσμο να δούμε ποιοι χορεύουν…

 

Το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου, 7 και 14 Οκτωβρίου η Χριστίνα Μαραγκόζη ,ο Λάμπρος  Καρελάς , και  ο Χρήστος  Γιαννόπουλος θα μας μιλήσουν με τραγούδια.

 

Τις Παρασκευές από 13 Οκτωβρίου ο Μάκης  Σεβίλογλου  ,ο Δημήτρης Τριανταφυλλίδης, ο Αποστόλης Βαγγελάκης  και μια ομάδα σπουδαίων μουσικών μας καλούν να γίνουμε μια παρέα ,να πιούμε να φάμε και να σιγοτραγουδήσουμε όλα όσα αγαπάμε.

 

Τον Νοέμβριο θα υποδεχθούμε για ακόμη μία φορά τον Μπάμπη Τσέρτο τον «άρχοντα» του ρεμπέτικου τραγουδιού, έναν καλλιτέχνη που χαράζει βαθιά συναισθήματα μέσα στην καρδιά μας κάθε φορά που δημιουργεί, κάθε φορά που ερμηνεύει!