Το έβδομο Schοοlwave έρχεται……..

Το τριήμερο 8-9-10 Ιουλίου στη Πλατεία Νερού του Ολυμπιακού πόλου Φαλήρου χτυπάει η φλέβα της μουσικής , η φλέβα της νεολαίας.

Τα 21 συγκροτήματα του Schoolwave 2011 εκπροσωπούν όλα σχεδόν τα είδη μουσικής (pop, rock, punk, ska-punk, metal, stoner, alternative, blues, jazz, funk, grunge, rock ‘n’ roll, …) και προέρχονται από όλη την Ελλάδα. Μαζί με τα μαθητικά συγκροτήματα που θα προσκληθούν από την Ευρώπη και τους τρεις μεγάλους guests που θα παίζουν στο τέλος κάθε βραδιάς, θα αποτελέσουν το μουσικό μέρος του φετινού Schoolwave.

Εκτός απο τα παιδιά που κάθε βράδυ θα βγάζουν στη σκηνή όλη τους την όρεξη και την δύναμη που τους επιτρέπει το νεαρό της ηλικίας τους κάθε βράδυ θα είναι και ένας καλεσμένος για την απογείωση της βραδιάς.Έτσι λοιπόν Φοίβος Δεληβοριάς (8/7), Λεωνίδας Μπαλάφας (8/7), Nightstalker (9/7) και Locomondo (10/7).

Ραντεβού λοιπόν όλοι μας εκεί.Εκεί που τα παιδιά διαδηλώνουν με όλες τους τις δυνάμεις και στέλνουν τα μηνύματά τους μέσα απο μουσικούς διαύλους και ετοιμάζονται να ”ξεκουφάνουν” και να σπάσουν οτιδήποτε ενοχλητικό βρεθεί στο διάβα τους…

Ραντεβού στις Πλατείες.