Πραγματοποιήθηκε η πρεμιέρα των εμφανίσεων του Σωκράτη Μάλαμα στην Ακτή Πειραιώς το Σάββατο που μας πέρασε κι από την Κυριακή το πρωί το μόνο που διαβάζεις είναι αρνητικά σχόλια. Όχι για τον Σωκράτη φυσικά, που το κοινό του είναι τόσο πιστό και τον αγαπάει πολύ και που μπορεί να του συγχωρέσει και κακές βραδιές αλλά για την ποιότητα του συγκεκριμένου χώρου. Μπορεί η “Ακτή Πειραιώς” να θεωρείται ένα από τα καλύτερα μαγαζιά και εγώ προσωπικά να έχω περάσει αρκετά ωραία live εκεί (σ.σ. έχω δει εκεί ένα από τα καλύτερα live του Χαρούλη με την 360° σκηνή, που όμοιο του στην Ελλάδα δεν έχει ξαναυπάρξει, δείτε εδώ), αλλά τα περισσότερα αρνητικά σχόλια ήταν για το ύφος του χώρου που δεν παραπέμπει σε τίποτα αυτές τις μαγικές βραδιές που ζούσαμε κάποτε στα live του Σωκράτη. H “Ακτή Πειραιώς” δεν είναι μουσική σκηνή και ούτε λογίζεται έτσι. Όσο αναφορά το πρόγραμμα εκεί τα πράγματα ήταν πιο μοιρασμένα. Σε πολλούς άρεσε, σε άλλους λιγότερο, ωστόσο η παραδοσιακή μουσική πλέον δεν λείπει από κανένα σχήμα.

Η Ακτή Πειραιώς στην πρεμιέρα ήταν sold out και λογικά θα είναι σε όλες τις βραδιές εκεί του Σωκράτη και τις παρέας του. Αν θέλετε να βρεθείτε ίσως να πρέπει να βιαστείτε και λίγο γιατί Σωκράτης και sold out, είναι λέξεις που ταιριάζουν απόλυτα!

Κρατήστε τα θετικά και όλα γίνονται ανάλογα από πια οπτική τα βλέπει ο καθενας. Ο Σωκράτης ξέρει να σε πηγαίνει στο δικό του κόσμο έτσι κι αλλιώς!