Η σταθερή του Σωκράτη Μάλαμα συνεχίζει να αντέχει στον χρόνο, κόντρα σε μαύρες εποχές, σε δύσκολους καιρούς. Αυτές οι εμφανίσεις του Μάλαμας είναι λες και έχουν βγει από ένα ντουλάπι. Σηκώνεται το πρωί, ανοίγει το ντουλάπι, διαλέγει την καλύτερη και έρχεται και μας την χαρίζει απλόχερα. Σταθερός, ακούραστος. Όχι δεν θα δεις κάτι νέο, αλλά θα δεις αυτό ακριβώς που αγαπάς στον Σωκράτη. Αυτό που σε κάνει να ανεβαίνεις στο βράχων εδώ περίπου και 20 χρόνια.

Άλλωστε κανείς από αυτούς τους καλλιτέχνες πρώτης γραμμής με μια πορεία τόσων χρόνων, δεν δημιουργεί πια. Όχι δεν είναι κακό, ίσως να ήταν και παράλογο. Πλέον απολαμβάνουν όσα έχτισαν όλα αυτά τα χρόνια και τα απολαμβάνουμε και εμείς.

Σπουδαία μπάντα και εχθές.  Η Ιουλία Καραπατάκη για ακόμα μια φορά ήταν απολαυστική. Εξαιρετικός και ο Πέτρος Μάλαμας. Η στιγμή του Κλέων Αντωνίου ήταν στα καλύτερα της βραδιάς (το δούμε και τις αδυναμίες μας) .

Όμορφη βραδιά εχθές. Το βράχων γέμισε από άκρη σε άκρη. Έχουμε πει για την ενέργεια που βγάζει αυτό το μέρος. Δεν έχω καταλάβει όμως αν πηγάζει από τα βράχια ή από τα ονόματα της Μελίνας Μερκούρη μια της Άννας Συνοδινού.

Επόμενη και τελευταία στάση, 2 Οκτωβρίου στο Κατράκειο θέατρο Νίκαιας.
Ραντεβού εκεί!

Επιμέλεια άρθρου : Θάνος Τεγόπουλος

Διαβάστε ακόμα…

Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΜΑΛΑΜΑΣ ΣΤΟ ΚΑΤΡΑΚΕΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΝΙΚΑΙΑΣ | ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ