ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΜΑΛΑΜΑΣ
ΚΑΤΡΑΚΕΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΝΙΚΑΙΑΣ

Φωτογραφίες Στάθης Κατάρας
Κείμενο Θάνος Τεγόπουλος

Η ουσία του διημέρου ήταν αυτό που είπε ο Σωκράτης με το που βγήκε στη σκηνή και τις δύο μέρες, “Καλώς ήρθατε πουλάκια. Χαίρομαι που σας ξαναβλέπω χωρίς μάσκες”.

Αυτό λοιπόν κρατάμε και ελπίζουμε να μην ξαναζήσουμε τέτοιες καταστάσεις. Πάμε επιτέλους σε κανονικές συναυλίες με ότι συνεπάγεται αυτό. Πάμε σε συναυλίες και είμαστε ελεύθεροι, μπορούμε να δούμε πάλι γνωστούς και φίλους, να αγκαλιαστούμε, να χορέψουμε.

“…Άιντε εδώ σιμά κοντά δυο μέτρα βάθος
άιντε λεν πως φυλακίζουνε το πάθος…”

Οι δύο βραδιές του Σωκράτη Μάλαμα και της εξαιρετικής του παρέας στο Κατράκειο θέατρο Νίκαιας ήταν αυτό που περίμενε ο κόσμος. Δύο βραδιές sold out, με τραγούδια, με πάθος, με χορό, αγκαλιές, με συναισθήματα, με καπνογόνα και με τσίπουρα και νερά στο αέρα (σταματήστε επιτέλους να βρέχεται τον κόσμο, ειδικά αυτές τις εποχές που ο ιός ακόμα ταλαιπωρεί κόσμο βρεχετε)!

“…Άρχοντα σβήσε τα παλιά σου μυστικά
άναψε σπίρτο να σε βρει καμιά αγκαλιά
κόλπα κι αινίγματα μ’ ανάβουν το μυαλό
δεν έχω δρόμο κι ουρανό…”

Δύο τρίωρα προγράμματα με τραγούδια γνωστά και αγαπημένα με τον κόσμο να είχε πραγματικά ανάγκη τέτοιες βραδιές. Πάντα στο πλευρό του Σωκράτη η αγαπημένη Ιουλία Καραπατάκη αλλά και ο Πέτρος Μάλαμας και ένα μεγάλο (👍) για την ερμηνεία στο Αχ Ελλάδα των  Ρασούλη – Παπάζογλου!

Αυτά τα λίγα. Ο Σωκράτης Μάλαμας θα γυρίσει κα φέτος σχεδόν όλη την Ελλάδα, οπότε όπου τον βρείτε, πάρτε μαζί καλή παρέα και παγωμένες μπύρες και καλά να περάσετε!

Φώτης Σιώτας: Βιολί, βιόλα, τραγούδι
Γιάννης Παπατριανταφύλλου: Κοντραμπάσο
Δημήτρης Λάππας: Κιθάρες, Λαούτο, μπουζούκι
Κλέων Αντωνίου: Ηλεκτρική κιθάρα
Νίκος Μαγνήσαλης: Τύμπανα
Γιάννης Μάλαμας: Κρουστά

Διαβάστε ακόμα…

ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΜΑΛΑΜΑΣ | ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2022