ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΜΑΛΑΜΑΣ

ΑΚΤΗ ΠΕΙΡΑΙΩΣ – ΣΑΒΒΑΤΟ 20 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2021

κείμενο – φωτογραφίες : Θάνος Τεγόπουλος
video : Mousikes ebeeries Youtube channel


Πωπω μια πρεμιέρα!!
Εντυπωσιασμένος, ενθουσιασμένος λες και βλέπω τον Σωκράτη πρώτη φορά. Ο Σωκράτης Μάλαμας μαζί με όλη την παρέα, ξεκίνησαν τις εμφανίσεις τους στην “Ακτή Πειραιώς” και πλέον τα Σάββατα όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην κάθοδο της Πειραιώς.

Ένα τετράωρο πρόγραμμα γεμάτο τραγούδια και μουσικές και με τον κόσμο που γέμισε από άκρη σε άκρη τον χώρο, να ζεί έντονα την κάθε στιγμή!

Ηλιόπετρα, Ξωτικά, Τσιγάρο ατέλειωτο, Στα είπα όλα, Τειρεσίας, Το Χρόνο να Λαβώσω και πολλά ακόμα που ξεσήκωσαν τους πάντες, αλλά και Άλμπατρος, Τα σπίτια, Το νησί των Πειρατών για τους λίγο πιο μυημένους.

Μετά το διάλλειμα στη σκηνή ανέβηκε ο αγαπημένος Πέτρος Μάλαμας (που μας έχει λείψει πολύ να πούμε με την ευκαιρία) και μαζί με την Ιουλία Καραπατάκη είπαν την “Παλιά Πληγή” και το “Αερικό” του Θανάση Παπακωνσταντίνου!

 

Η Ιουλία Καραπατάκη πήρε για τέσσερα τραγούδια το πρόγραμμα με το τραγούδι του Δημήτρη Μπάκουλη και του Άγη Παπαπαναγιώτου που έχει πολυαγαπηθεί, “Της μνήμης το μαχαίρι” αλλά και το “Αργοσβήνεις μόνη” του Βασίλη Τσιτσάνη.

Μεγάλο πάθος, μεγάλο πλήθος, ένας Σωκράτης γεμάτος όρεξη και έτοιμος να βγάλει ακόμα έναν χειμώνα μπροστά σε όλους εμάς που τον αγαπάμε. Οι προγραμματισμένες 5 εμφανίσεις, φαντάζουν ελάχιστες και ελπίζουμε -που σχεδόν είμαστε σίγουροι- σε πιθανή παράταση!

Πάντα μαζί με τον Σωκράτη, ο εξαιρετικός κύριος Δημήτρης Λάππας στις κιθάρες και όχι μόνο. Πάντα μαζί ο σπουδαίος Γιάννης Παπατριανταφύλλου στο μπάσο, όπως και ο Νίκος Μαγνήσαλης στα τύμπανα. Θάνος Σταυρίδης στο ακορντεόν και Αποστόλης Γιάγκος στα πλήκτρα συμπληρώνουν την παρέα των μουσικών.

Αυτά τα λίγα για αρχή και εμείς θα ξαναπάμε σύντομα!
Οι www.mousikesebeeries.gr σας προσφέρουν προσκλήσεις κάθε εβδομάδα, για να βρεθείτε και εσείς εκεί, γιατί είναι ωραία να ανταμώνουμε!

ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Διαβάστε ακόμα…

O Σωκράτης Μάλαμας από 20 Νοεμβρίου στην Ακτή Πειραιώς