Ας πυροβολήσουμε και τον Μπαλάφα

Ε ναι ας τον στήσουμε στα 5 ή στα 10 μέτρα, ανάλογα με το πόσο κακό μας έκανε. Ε και αυτός. Μαλάκας είναι. Και ψεκασμένος και χασικλής και αλκοολικός και άντε μωρέ με τον παπάρα που βγήκε από το φειμ στορυ. Ναι ρε, και εγώ τον είχα δει ένα βράδυ στο Σταυρό του νότου και είχε μεθύσει και όλες μαλακίες έπαιζε (σχόλια σοβαρών ατόμων στο Facebook) Τι περίμενες; Κάποτε ήταν ο Θηβαίος με τις ελιές, ο Μαραβέγιας με τα παγκάκια, η Μποφίλιου με τις κομμουνιστικές απόψεις, τώρα ήρθε η σειρά του Μπαλάφα. Εντάξει τα ισοπέδωσε ολα. Σε μια ανάρτηση 10 σειρών, μόνο τον Rudy Feller, τον Βαν Νταμ και την βασίλισσα Ελισάβετ δεν έβαλε μέσα. Άρα φταίει!
Ας ρίξουμε λοιπόν εκεί τις ευθύνες μπας και φύγουν όλα τα καλά του τόπου. Πως το λέει ο Σπύρος στο τραγούδι οι φίλοι; “Γκρινιάζουμε στους φίλους μας και ρίχνουμε ευθύνες,
στους διπλανούς και όχι στους κηφήνες”
Αυτό πάθαμε ρε γαμωτο. Ας βρίσουμε καλύτερα όλοι μαζί τους άλλους, αυτούς που φταίνε”
Και στην τελική ο Μπαλάφας έχει φάει και τόσα πακέτα. Τον απέλυσαν από τη δουλειά, τον χώρισε η γυναίκα του, έφαγε και την κλήση για τον πυροσβεστήρα. Τι άλλο θέλετε;(σχόλιο twitter)
Όχι δεν συμμερίζομαι την άποψη του Μπαλάφα. Την θεωρώ τελείως άκυρη. Μου τη σπάει όμως όλο αυτό το παραλήρημα μίσους, ισοπέδωσης και η ανάγκη να βρούμε θύματα.

Γράφει ο Θάνος Τεγόπουλος