Εχθές το βράδυ πήγαμε στην καλύτερη συναυλία του Θανάση για το φετινό καλοκαίρι. Το έχουμε πει , το ξέρουμε και θα το ξαναπούμε. Η ενέργεια που βγάζουν τα νταμάρια του Βύρωνα, δεν μπορούν να συγκριθούν με κανέναν άλλον συναυλιακό χώρο.

 

Η χθεσινοβραδινή πρώτη συναυλία από τις τρεις προγραμματισμένες του Θανάση στο θέατρο βράχων ήταν από αυτές που τις ζεις τόσο έντονα και καρφώνονται στιγμές στο μυαλό σου.

Ήταν μια βραδιά γεμάτη αγαπημένα πρόσωπα .
Ο Θανάσης, η Μελίνα, η Ματούλα, ο Κωνσταντής, ο Μυστακίδης και φυσικά όλη αυτή η μοναδική μπάντα που έχουν σχηματίσει οι μουσικοί του Θανάση,που δύσκολα συναντάς σε ελληνικά live. Μέσα σε όλα, με αφορμή και τα γεγονότα στο ΑΠΘ, ο Θανάσης βροντοφώναξε “ΕΞΩ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ
Όποιος δεν πήγε εχθές έχει ακόμα δύο ευκαιρίες. Βέβαια η σημερινή είναι sold out, αλλά προλαβαίνετε τα λίγα εναπομείναντα της Πέμπτης.Πάρτε την παρέα σας και τις μπύρες σας και ανηφορίστε στο θέατρο Βράχων, που ώρες ώρες πιστεύεις πως κάτι έχει πάρει από τις μεγάλες προσωπικότητες της Μελίνας Μερκούρη και της Άννας Συνοδινού!


Επιμέλεια : Θάνος Τεγόπουλος