νικολας-ασιμος
 Ο Νικόλας  Άσιμος υπήρξε μια ιδιαίτερη και ευαίσθητη προσωπικότητα, η οποία παρά τις πολλές αντιξοότητες , κατάφερε να ανθήσει δημιουργικά και αποτελεί από μόνος του μια μοναδική καλλιτεχνική οντότητα, που δεν εντάχθηκε ποτέ σε κάποιο μουσικό καλούπι της εποχής του. Στις 17  Μαρτίου πριν από 26 χρόνια, έφυγε για την μεγάλη του «βόλτα», αφήνοντας ως μουσική παρακαταθήκη 3 κασέτες με ανέκδοτες ηχογραφήσεις , στις οποίες περιλαμβάνονται 6 νέα του τραγούδια, τα κύκνεια άσματά του, καθώς και αρκετές πρόβες με τα ήδη γνωστά μας τραγούδια, σε διαφορετικές εκτελέσεις, τόσο μουσικά όσο και στιχουργικά. Μετά από αρκετούς μήνες ηχητικής επεξεργασίας,  οι ηχογραφήσεις καθαρίστηκαν και η B-otherSide records θα έχει την χαρά να παρουσιάσει συνολικά 15 τραγούδια  σε έναν δίσκο βινυλίου με τίτλο «Αρνήθηκα πολλά».
Η έκδοση έχει γίνει σε 500 αριθμημένα αντίτυπα (300 λευκά &  200 μαύρα)και περιλαμβάνει ένα 4-σέλιδο ένθετο με κυρίως ανέκδοτο φωτογραφικό και εικαστικό υλικό καθώς και τους στίχους των τραγουδιών αλλά και ένα συγκλονιστικό κείμενο του ψυχιάτρου Σωτήρη Παστάκα, ο οποίος φρόντιζε τον Νικόλα Άσιμο και ρίχνει ένα νέο φως πάνω στα αίτια της αυτοκτονίας. Τέλος το εξώφυλλο έχει επιμεληθεί ο σκηνοθέτης Γιώργος Κορδέλλας, τον οποίο είχε εμπιστευθεί ο Νικόλας Άσιμος για την δημιουργία του εξωφύλλου του δίσκου « Ο Ξαναπες» ενώ στο εσωτερικό σαλόνι του δίσκου υπάρχει ένα ανέκδοτο σκίτσο του Νικόλα Άσιμου το οποίο βλέπει το φως για πρώτη φορά. Επίσημη ημέρα κυκλοφορίας του δίσκου 17 Νοέμβρη 2014.
998894-532155555555
 Οι ηχογραφήσεις αυτές έγιναν στο μαγαζάκι του Άσιμου, στην οδό Καλλιδρομίου 55, στον «χώρο προετοιμασίας», όπως συνήθιζε να το αποκαλεί. Μετά την αυτοκτονία του οι αστυνομικές αρχές κατέσχεσαν τις κασέτες αυτές, μαζί με κάποια άλλα προσωπικά του αντικείμενα. Κι έτσι τα τραγούδια έμειναν στην Ασφάλεια μέχρι το 1988. Η προσπάθεια συγκέντρωσης και έκδοσης αυτού του ανέκδοτου μουσικού υλικού ξεκίνησε πριν από περίπου δύο χρόνια και δεν ήταν καθόλου εύκολη υπόθεση. Αφού πρώτα εξασφαλίστηκε η άδεια από την κόρη του Άσιμου, τη Λίλιαν Χαριτάκη, η οποία είναι και η διαχειρίστρια του πνευματικού του έργου, επιστρατεύθηκαν πολλοί παλιοί συνεργάτες του προκειμένου το τελικό αποτέλεσμα να είναι όσο το δυνατόν πιο κοντά σε εκείνο που ο ίδιος θα επιθυμούσε….