ΤΡΙΤΗ 3 ΙΟΥΛΙΟΥ 2012

«Μύλος 1927», Προαύλιος χώρος (Γεωργιάδου 53, Λάρισα)

ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΜΑΛΑΜΑΣ, ΜΑΤΟΥΛΑ ΖΑΜΑΝΗ, IMAM BAILDI, SKY PUP

Ένα μεγάλο μουσικό γεγονός έρχεται για πρώτη φορά στην Λάρισα. Το ARK Festival συνεχίζει τις επιτυχημένες εξορμήσεις του σε πόλεις-σταθμούς της Ελλάδας και κάνει μια στάση στην Λάρισα την Τρίτη 3 Ιουλίου στον προαύλιο χώρο του «Μύλος 1927» για μια ημέρα γεμάτη αγαπημένες φωνές και αξέχαστες μελωδίες από ξεχωριστούς Έλληνες καλλιτέχνες. Ένας σπουδαίος ερμηνευτής, ο Σωκράτης Μάλαμας, θα ηγηθεί για πρώτη φορά της παρέας του ARK Festival, με την Ματούλα Ζαμάνη και τους Imam Baildi να προθερμαίνουν το έδαφος με τα ανατρεπτικά μουσικά τους «μαγειρέματα». Το line-up θα συμπληρώσουν οι Sky Pup, μια τοπική μπάντα της πόλης, δίνοντας έτσι μια χαρακτηριστική, μοναδική ταυτότητα στο φεστιβάλ της Λάρισας.

Ο Σωκράτης Μάλαμας, έχοντας συμπληρώσει δύο δεκαετίες παρουσίας στο ελληνικό πεντάγραμμο, προστίθεται στο καραβάνι του ARK Festival έχοντας ετοιμάσει για τις φετινές του ζωντανές εμφανίσεις ένα ακουστικό πρόγραμμα δικών του τραγουδιών αλλά και διασκευών, με την υπόσχεση να στηθεί «ένα γλέντι όπως παλιά». Ένα δικό της γλέντι, φρέσκο και πρωτόγνωρο για τα σύγχρονα ελληνικά δεδομένα, θα στήσει και η Ματούλα Ζαμάνη με την μπάντα της, τους Angry Birds, με δροσερές διασκευές, dub ρεμπέτικα και τα κομμάτια του ντεμπούτου της “Varligarli”, ενώ οι Imam Baildi θα δοκιμάσουν για άλλη μια φορά την ξακουστή πλέον συνταγή τους: ο Ζαμπέτας συναντά το hip-hop, η Μαρίκα Νίνου την trip-hop αισθητική, ο Τσιτσάνης την mambo-big band ενορχήστρωση, το μπουζούκι μιξάρεται με electro-swing και τα balkan πνευστά μπλέκονται με κουβανέζικους ρυθμούς.

Το ARK Festival επεκτάθηκε για πρώτη φορά φέτος σε ελληνικές πόλεις εκτός Αθήνας και Θεσσαλονίκης, όπου έγινε δεκτό με ανυπομονησία και ενθουσιασμό από το κοινό, το οποίο επιβεβαίωσε την ανάγκη του για μια κεφάτη, συναρπαστική live εμπειρία με ελληνική σφραγίδα και προσιτό αντίτιμο. Μετά την Πάτρα (όπου ξεκίνησε το 2012 με ένα sold out διήμερο) και τον Βόλο (όπου αποτέλεσε κομμάτι μιας ευρύτερης πολιτιστικής διοργάνωσης), το ARK Festival επισκέπτεται την Λάρισα με τους πιο θετικούς οιωνούς, σαν πρωτότυπη και ολοκληρωμένη ιδέα μουσικής ανά(σ)τασης.

Γιατί ό,τι κι αν συμβαίνει, in music we trust.

*** Η ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 11 ΙΟΥΝΙΟΥ ***

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ:

Βιβλιοπωλείο Παπασωτηρίου (Παπαναστασίου 57, 2410 549326), Rock Music Store (Κοραή 34, 2410 283919),

Fon Music (Δήμητρας 30, 2410 254407), WWW.VIVA.GR

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:

Τα πρώτα εισιτήρια θα κοστίζουν 12 ευρώ

Προπώληση – Γενική είσοδος: 15 ευρώ