Το Φεστιβάλ Βαρβάρας επιστρέφει για ακόμα ένα καλοκαίρι στην ορεινή Χαλκιδική και μας προσκαλεί όλους να απολαύσουμε ένα μοναδικό τριήμερο στις 29, 30 & 31 Ιουλίου 2022.

Το πρόγραμμα του φεστιβάλ έχει ως εξής:

  • Παρασκευή 29/7

Ελένη Τσαλιγοπούλου, μαζί της ο Γιάννης Παπαγεωργίου.

Γιάννης Διονυσίου 

  • Σάββατο 30/7

ΓλυκερίαΜελίνα Κανά, Συμμετέχει ο Χάρης Μακρής.

Manitarock

  • Κυριακή 31/7

ΘEΑΤΡΟ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕIΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟY ΓΙΑ ΠΑΙΔΙA «ΟΙ 3 ΚΙ Ο ΑΙΣΩΠΟΣ»

Θεατρική ομάδα «Μικρός Βορράς» (ΕΙΣΟΔΟΣ ΔΩΡΕΑΝ)

Αναδεικνύοντας την κοινωνική του πλευρά, μέρος των εσόδων του φετινού  Φεστιβάλ Βαρβάρας θα διατεθεί στη στήριξη του Ορφανοτροφείου Θηλέων Μέλισσα.

www.stegimelissa.gr

Η διοργάνωση του Φεστιβάλ είναι το αποτέλεσμα μιας προσπάθειας χρόνων του Αθλητικού Πολιτιστικού Βαρβάρας και του Πολιτιστικού Συλλόγου Βαρβαριωτών Θεσσαλονίκης.


ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

>>ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ: Πραγματοποιείται προπώληση εισιτηρίων καθώς επίσης και αγορά εισιτήριου την ημέρα της συναυλίας.  Προπώληση 12€ ανά ημέρα και στην είσοδο 14€ . 

>>ΔΙΑΜΟΝΗ: Λειτουργεί ελεύθερο κάμπινγκ έξω από το  χωριό (3,5 χλμ.). Η προσέλευση των κατασκηνωτών αρχίζει από την Τετάρτη 27 Ιουλίου. Στο κάμπινγκ υπάρχουν τουαλέτες, ντουζιέρες και ηλεκτρικό ρεύμα. Επίσης η διαμονή σας μπορεί να γίνει στο Ξενοδοχείο του χωριού καθώς και στα καταλύματα στις γύρω περιοχές.

>>Οι πόρτες ανοίγουν 20:00 / Η συναυλία αρχίζει 21:00. 

>>To camping είναι ελεύθερο με wc, ντουζιέρες, ρεύμα.  

Επισημαίνεται ότι το πολιτιστικό διήμερο δεν έχει κερδοσκοπικό χαρακτήρα. 

Απολαύστε τη φύση, γνωρίστε το χωριό, γευτείτε τα τοπικά προϊόντα, δροσιστείτε στους καταρράκτες της Βαρβάρας. Μία ολοκληρωμένη εμπειρία στην Ορεινή Χαλκιδική! 

Με εκτίμηση,

Δ.Σ. ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΒΑΡΒΑΡΙΩΤΩΝ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ


Συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας και μπείτε στην κλήρωση για πέντε (5) διπλές προσκλήσεις ανά ημέρα. Οι νικητές θα ενημερωθούν τo Σάββατο 23 Ιουλίου!
Είναι απαραίτητο να μας αναφέρετε για ποια μέρα ενδιαφέρεστε!


    ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ