Το Gazarte στηρίζει έμπραγκτα τους καλλιτέχνες και τους ανθρώπους που εργάζονται στον χώρο του πολιτισμού και προσφέρει δωρεάν το χώρο της ταράτσας. Διαβάστε τη σχετική ανακοίνωση :

“…Το Gazarte, θέλοντας να υποστηρίξει και να ενισχύσει έμπρακτα τους καλλιτέχνες και τους ανθρώπους που εργάζονται στον χώρο του πολιτισμού, οι οποίοι έχουν πληγεί σημαντικά τον τελευταίο χρόνο λόγω της υγειονομικής κρίσης, αποφασίζει να διαθέσει δωρεάν το Roof Stage [Ταράτσα] του Gazarte μαζί με τον εξοπλισμό και το προσωπικό του, σε ιδιώτες, για την πραγματοποίηση συναυλιών καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού μέχρι και τα τέλη Σεπτεμβρίου 2021.

Το Gazarte στα 16 χρόνια λειτουργίας και δραστηριοποίησης του στον τομέα του πολιτισμού, υποστηρίζει αδιάκοπα την αξία της τέχνης στη ζωή όλων, και προχωρά στην ενέργεια αυτή ως ελάχιστη συμπαράσταση στους επαγγελματίες που εργάζονται στον πολιτισμό, σε μία περίοδο που περισσότερο από ποτέ έχουμε την ανάγκη για έκφραση και ψυχαγωγία.

Στα πλαίσια της ενέργειας, ο χώρος θα διατίθεται με όλο τον απαραίτητο τεχνικό εξοπλισμό [ηχητικό και φωτιστικό, βασικό backline] αλλά και τεχνικό προσωπικό.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστείλουν ηλεκτρονικά τις προτάσεις τους προς αξιολόγηση μέσω email στο info@gazarte.gr έως και τη Δευτέρα 31 Μαΐου 2021…”