ΒΕΒΗΛΟΣ
ΝΕΚΡΗ ΖΩΝΗ ΙΙ

To ραντεβού ήταν προγραμματισμένο. Δέκα Δεκέμβρη. Όπως κάθε Δεκέμβρη άλλωστε. Η τοποθεσία μυστική μα όλοι έτοιμοι. Πιο πολύ από όλους όμως, ο Θανάσης. Πάντα έτοιμος. Κάθε Live και μία ακόμα αχτίδα του Ήλιου!

 ΝΕΚΡΗ ΖΩΝΗ ΙΙ 

...Καμιά φορά ψάχνουμε αφορμές ν’ ανάψουμε στο κέντρο μια φωτιάΓια να μαζευτούμε όλοι μαζίΣ’ αυτό το σημείο που ονομάσαμε νεκρή ζώνηΑνάμεσα στη φυλακή μας και την κοινωνίαΠου θα διαλέξει ο καθένας μας να πάει μετάΑς το αποφασίσει μόνος του…

ΦΩΤΙΑ – ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ – ΜΟΝΑΞΙΑ – ΛΕΥΤΕΡΙΑ

Τα live του Βέβηλου είναι σημεία αναφοράς, μία στιγμή ελευθερίας, μια νύχτα μέσα στο άπειρο. Το Fuzz ήταν γεμάτο από άκρη σε άκρη και όλοι το χαρήκαμε και τραγουδήσαμε δυνατά. Πιο πολύ από όλους όμως το χάρηκε ο Θανάσης και αυτό φαίνεται σε κάθε live. Όπως έγραφε και κάποτε ένα δελτίο τύπου,  Βέβηλος είναι για πολλούς υπόδειγμα αυτοβελτίωσης και καλλιτεχνικής ακεραιότητας και όπως λέει και ο ίδιος “…Μα δε γαμ@@@ται πλήρωσα τα λάθη μου,Μπόρεσα και σηκώθηκα απ’ τη στάχτη μου…” και να σηκώθεις όταν πέσεις είναι μία μεγάλη νίκη, μέχρι την επόμενη!

παράφρων, παράφρων…

“…Το βασίλειο γκρεμίζω των κάφρωνΒαβυλώνιο τέρας γεννημένος παράφρωνΜε μισεί ο βασιλιάς, με μισούν οι αυλικοί τουΈνας τρελός είμαι ρε, που ακούει την ψυχή του.. “

“…Αποφάσισα απόψε να βγάλω τη τσαντίλα μουΤη μπούρκα, το τσαντόρ και τη μαντίλα μουΤο πρόσωπο μου εκτεθειμένο, μακελεμένοΚαι το μυαλό μου απρεπώς διαβολεμένοΜε πουλήσανε στα δώδεκα για την περίστασηΑπαγορεύοντας κάθε μιλιά και αντίστασηΔεν ξέρω γράμματα μα έμαθα να βγάζω το σκασμόΓιατί με απείλησε το σόι μου με λιθοβολισμό…”

Φτιάξε έναν ήλιο σαν κι αυτούςΠου μόνο εσύ έχεις το νου σου


Μαζί με τον Βέβηλο, πάντα δίπλα ο Dj Magnum

“…Oι ρίμες βάφουν τον μουντό σου ουρανόΌσο ο DJ θα φορτώνει όλο το gainΕίναι απλά insane in the brainΉ πιο απλά, Hip Hop αληθινό..”

“…Ήθελα πάντα μια νύχτα να μείνει κάτι, να γίνει κάτι,
να μη μπορούν να μας πουν οι σιωπές
πως δε ματώσαμε για αγάπη…”

Καλή λευτεριά 

επιμέλεια άρθρου : Θάνος Τεγόπουλος
Φωτογραφίες : Στάθης Κατάρας