Μας έκανε παρέα τα βράδια για πολλά χρόνια. Μας   ”έπαιρνε”  απο το χέρι, μας κράταγε παρέα με μουσικές , λόγια και ”παραμύθια” που μόνο αυτός ήξερε να εκφράζει με το δικό του μοναδικό τρόπο-μέχρι να μας πάρει ο ύπνος-μέσα απο τη συχνότητα του  ”Μελωδία”.

Οι καταστάσεις αλλάξανε, όπως και πολλοί ραδιοφωνικοί σταθμοί -ένας απο αυτούς κι ο τότε ”δικός μας”  Μελωδία . Ἐτσι κι ο Χρήστος Παπαμιχάλης, αλλά κι εμείς μαζί του, βρεθήκαμε ραδιοφωνικά άστεγοι! Ο  Χρήστος όμως βρήκε τον τρόπο, να μας ξενυχτάει τουλάχιστον μια φορά την  εβδομάδα κι αυτή τη φορά!!

Το SOUNDTRACK ΤΗΣ ΝΥΧΤΙΑΣ ζωντανεύει πάλι,  σε μορφή podcast και έρχεται γεμάτο ανεξερεύνητες μουσικές επιλογές, αλλά και μουσικές αποκλειστικότητες που μόνο ο Χρήστος ξέρει να αποσπά.

Την προηγούμενη βδομάδα άκουσα το 12ο  κατά σειρά podcast και μετά την ακρόαση μου βγήκε εντελώς αυθορμητά το παρακάτω : ”Κρύψε ξυράφια, μαχαίρια, σχοινιά, εφοδιάσου με αλκοόλ και τσιγάρα, σβήσε το φως και πατα ”play”. Άμα επανέλθεις, τα ξαναλέμε !

Τελικά επανήλθα , για να ακούσω το 13ο ”soundtrack της νυχτιάς” που ανέβασε τα ξημερώματα ο Χ.Π.  Το όνομα αυτού  ”Fallen Angels” και το βρίσκετε εδώ :

Soundtrack s013e13 – Fallen Angels

Μην τρομάξεις, πάτα ”play”!!!

Χρήστο σ ευχαριστούμε για άλλη μια φορά!!!