Η είδηση, μου ήταν γνωστή εδώ και καιρό και απλά περίμενα στωικά. Σήμερα (14/2) το μεσημέρι λοιπόν, άναψε το κόκκινο εικονίδιο των ειδοποιήσεων στον προσωπικό μου λογαριασμό στο facebook το όποιο με καλούσε να πατήσω λάικ σε μία καινούρια σελίδα με το όνομα ”toradiofono.gr” .

Βλέποντας το όνομα και μόνο,το ακολούθησα χωρίς δεύτερη σκέψη. Η πρώτη  ανακοίνωση στη σελίδα έγραφε : ”Η Βιβή, η Ελένη, η Βάσια, η Κυριακή, η Όλγα, ο Χρήστος, ο Οδυσσέας, ο Σώζων, ο άλλος Χρήστος και ο άλλος Χρήστος έκαναν ραδιόφωνο. Μετά το ραδιόφωνο που αγάπησαν και έκαναν, έπαψε να υπάρχει. Και συνέχισαν να κάνουν για καιρό μέσα στο μυαλό τους. Μετά τηλεφωνήθηκαν και ξαναβρέθηκαν. Και είπαν να ξαναβάλουν “Το Ραδιόφωνο” να παίζει.

Προς τα παρόν είμαστε εδώ. Σε λίγο καιρό θα είμαστε και εδώ:
www.toradiofono.gr και θα σας περιμένουμε

Κι έτσι από τον Απρίλιο “Το Ραδιόφωνο” παίζει ξανά.

Κυριακή Αιλιανού

Ελένη Γιαννοπούλου

Σώζων Ηρειώτης

Οδυσσέας Ιωάννου

Χρήστος Καρυώτης

Χρήστος Κορτσέλης

Όλγα Λασκαράτου

Βιβή Παπαστάθη

Χρήστος Παπαμιχάλης

Βάσια Ρεντούμη  ”

Η χαρά μου τεράστια όπως και πολλών απο σας που διαβάζετε αυτή τη στιγμή αυτές τις γραμμές,γιατί σίγουρα είμαστε πάρα πολλοί όλοι εμείς που έχουμε περάσει αρκετές ώρες δίπλα απο ένα ράδιο, δουλεύοντας στο γραφείο, κολλημένοι στην κίνηση, κάτω από το πάπλωμα μέχρι να μας πάρει ο ύπνος ή σε κάποια παραλία με τις φωνές τους να μας κρατάνε συντροφιά και να μας ταξιδεύουν όπου ακριβώς  είχαμε ανάγκη κάθε φορά.

Η αγαπημένη μας παρέα του παλιού καλού ”Μελωδία”  ξανασμίγει και κάνει αυτό που γνωρίζει πολύ καλά, εκπομπές. Εκπομπές με ψυχή, συναίσθημα, ζεστασιά, όπως καμία playlist δεν κατάφερε να κάνει απο τότε που πήρε τη θέση τους.

Μισός Φλεβάρης λοιπόν και ένας ολόκληρος Μάρτης έμεινε να κάνουμε υπομονή ώστε να ξανακούσουμε τις αγαπημένες μας φωνές με τις οποίες μοιραστήκαμε χρόνια ολόκληρα!

Καλή αρχή λοιπόν και καλοτάξιδη να είναι η καινούρια -παλιά μας παρέα!

Θα πούμε ένα ”πάμε;” και θα πάμε…