Εν όψει των επερχόμενων συναυλιών των θρυλικών Warlord 24 και 27 Απριλίου σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, οι εκπλήξεις εκ μέρους της μπάντας για την επόμενη χρονιά καλά κρατούν..

Σύμφωνα με ανακοίνωση στο Warlord Fun Club που αναρτήθηκε σήμερα, την επόμενη χρονιά οι Warlord δε θα κυκλοφορήσουν μόνο τον καινούριο – πολυαναμενόμενο – δίσκο τους, 10 χρόνια μετά το “Rising out of the Ashes”, αλλά επίσης ένα διπλό live album + BluRay disc με τις 2 συναυλίες που θα δώσουν σε Γερμανία και Ελλάδα (με extra ‘Behind the Scenes’ υλικό) και μια επεξεργασμένη έκδοση του “Rising out of the Ashes” με επιπλέον “full keyboard orchestration and choirs” όπως ακριβώς αναφέρεται.. Στην επανέκδοση θα περιέχεται το bonus track ‘Lost and Lonely Days’, που είχε κυκλοφορήσει μόνο στην Ιαπωνία, καθώς και ένα ακυκλοφόρητο κομμάτι από εκείνη την εποχή σε σύνθεση των Bill Tsamis, Mark Zonder και του τότε τραγουδιστή της μπάντας Joakim Cans (Hammerfall).

Οι εκπλήξεις όμως δε σταματούν εδώ.. Ο ίδιος ο Bill Tsamis, ξεκαθάρισε πως τόσο στο νέο album, όσο και στις επερχόμενες συναυλίες, επιφυλάσσει στους οπαδούς του συγκροτήματος ακόμα μερικές, τις οποίες για την ώρα γνωρίζει μονάχα αυτός και ακόμα ένα άτομο..

Όπως και να έχει η επόμενη χρονιά θα έχει, μετά από πολλά χρόνια, τη σφραγίδα ενός Τεράστιου συγκροτήματος που, αν ζούσαμε  σε ένα δίκαιο κόσμο, θα έπρεπε να διδάσκεται σε όλα τα σχολεία!