ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΑΖΑΝΤΖΗΣ – ΜΑΡΙΝΑ ΔΑΚΑΝΑΛΗ

Για 3 Τετάρτες με καλεσμένους:

ΤΕΤΑΡΤΗ 25/4: Αλέξανδρος Εμμανουηλίδης & Μαρία Παπαγεωργίου

ΤΕΤΑΡΤΗ 2/5: Γιώτα Νέγκα

ΤΕΤΑΡΤΗ 9/5: Λιζέτα Καλημέρη και του Παναγιώτης Παπαϊωάννου

Στο Club του Σταυρού του Νότου

«Της γης το μυστικό» μας καλούν να μάθουμε ο Λαμιώτης τραγουδοποιός Βαγγέλης Καζαντζής με τη νεαρή ερμηνεύτρια Μαρίνα Δακανάλη, οι οποίοι ανεβαίνουν στη γνώριμη σκηνή του Club του Σταυρού του Νότου, για τρεις Τετάρτες, έχοντας μαζί τους αγαπημένους φίλους και συνεργάτες.

Ο Βαγγέλης Καζαντζής αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της νέας γενιάς τραγουδοποιών, έχοντας στις αποσκευές του τον πρώτο του δίσκο «Της Γης το Μυστικό», σε στίχους Γιώργου Γκώνια και προετοιμάζοντας ήδη τον δεύτερο. Η Μαρίνα Δακανάλη έχει καταξιωθεί ως η βασική συνεργάτιδα του Σωκράτη Μάλαμα, και οι ερμηνείες της είναι μεστές και αισθαντικές.

Την Τετάρτη 25 Απριλίου στη σκηνή θα ανεβούν ο Αλέξανδρος Εμμανουηλίδης με τη Μαρία Παπαγεωργίου, ενώ στις 2 Μαΐου το σκηνικό αλλάζει με τη στεντόρεια ερμηνεία της Γιώτας Νέγκα, για να κλείσει στις 9 Μαΐου με τη αέρινη παρουσία της Λιζέτας Καλημέρη και του Παναγιώτη Παπαϊωάννου.

Μία γιορτή ηχοχρωμάτων, αισθαντικών ερμηνειών και ζωηρών ενορχηστρώσεων σε ένα πρόγραμμά όπου θα ακουστούν τα τραγούδια του πρώτου δίσκου του Βαγγέλη Καζαντζή «Της Γης το Μυστικό», ενώ δε θα λείψουν και οι διασκευές σε αγαπημένα τραγούδια των Χαΐνηδων, Χειμερινών Κολυμβητών, Σωκράτη Μάλαμα, Δημήτρη Ζερβουδάκη, Θανάση Παπακωνσταντίνου και άλλων, όμορφα μπλεγμένα σε μία ανοιξιάτικη σονάτα που θα συναρπάσει.

Παίζουν οι μουσικοί: Νίκος Γύρας: ηλεκτρική κιθάρα, λαούτο, ούτι // Νίκος Παραουλάκης: νέι, φλογέρες, γκάιντα // Επίκουρος Τριανταφυλλίδης: βιολί // Ιρης Κονιδάρης: μπάσο // Θανάσης Αρχανιώτης: τύμπανα

Επιμέλεια: Γιώργος Γκώνιας // Φωτογραφία: Κωστής Βάγιας

Είσοδος: 10€ με ποτό – Ώρα προσέλευσης: 22.00

Σταυρός του Νότου Club – τηλ. κρατήσεων: 210 9226975

Συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας στην αρχική σελίδα με το ονοματεπωνυμό σας , το mail σας και ποιά παράσταση σας ενδιαφέρει και μπείτε στην κλήρωση για 2 διπλές προσκλήσεις με το ποτό σας.

Οι νικητές ενημερώνονται μέσω mail.